Az Usa nyagati báb kormányt szeretne Szakartvelóban?
Hogy jön ide a Gyurcsány meg hogy ő minek nevezte a Grúz-orosz háborút, krumpli?
2008-ban a Gyurcsány a Putyinhoz dörgölőzött, míg Orbán a nyugatos EU-s Brüsszelhez... Helyet cseréltek, ennyi történt a magyar politikában... a két oldal krumpli zabálói meg rágták meg rágják közben a krumplit, de ezt ismered te is gondolom.
Hogy ha a dagadékot leváltja valaki, és az a valaki hova fog dörgölőzni, azt én így 2024-ben nem tudom neked megmondani, én nem vagyok mindent látó 50 pluszos boomer, akik 2150-ig mindent is tudnak meg látnak.. :)
Igen. Most pedig Orbán tapsol az oroszoknak, aki ellenzékből még azt mondta, minél előbb fel kell venni Ukrajnát és Georgiát a NATO-ba, és bontani a Szabadság téren csúfoskodó szovjet obeliszket - most pedig Putyinnal kézenfogva koszorúzza.
Most, hogy ezt tisztáztuk; hogyan jön ez ide?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!