Jobb élet reményében érdemes Romániába költözni?
Figyelt kérdés
Hogy miért Románia? Mert már ők is lehagytak minket. + Sok ember beszéli a magyart, így el lehet lenni addig, amíg megtanul az ember románul.tegnap 21:23
11/19 PMC Wagner válasza:
Papiron sok ország hangzik szuper helynek. Németországból nézve Magyarország is annak néz ki. A valóság persze teljesen más
12/19 anonim válasza:
"Magyarországon is vannak olyan durva helyzetű, ha nem durvább, lakat-telepek"
Igen, meg lepratelep is, mi?
13/19 anonim válasza:
#8. "Mondjuk pont azok a helyek nem annyira fejlettek, ahol magyar többség van (Székelyföld, Érmellék)."
Hát akkor javaslok egy kirándulást például Bukarestbe is, ahol az ott élő románok bármikor elmondják neked, hogy mennyire szívesen lennének inkább budapestiek, és a várost elnézve nehéz is velük vitatkozni.
14/19 árokpart válasza:
Egyet mondjatok, hogy mi az ami jó itthon Magyarországon?
15/19 anonim válasza:
#14. Szerintem felfogás kérdése és azért meg lehet találni...nekem tetszik, hogy itt nem lőttek rá a miniszterelnökre, mint Szlovákiában. Nincs alkotmányos válság, mint Romániában. Nem volt még terrortámadás, mint pl. Ausztriában. Biztosan lehetne sorolni még, de kell? Én olyan szintű rosszullétet még itthon nem éreztem, amire már azt mondom, hogy tarthatatlan és ami miatt mindenképp el akarnám hagyni a hazámat. Járok külföldön, évente sok alkalommal, munka és nyaralás miatt is. El tudom képzelni az életet több helyen, de hogy kifejezetten vágyjak is el innen, olyat még nem nagyon éreztem. Főleg politikai okokból nem.
16/19 árokpart válasza:
15-ös A fő gond a megélhetés igazából itthon.
17/19 anonim válasza:
#16. Már akinek. Én például tudtam 30 évesen készpénzre lakást venni a VII. kerületben (bárminemű szülői segítség vagy örökség nélkül), mindent meg tudok venni, amire szükségem van, és a jövedelmem több, mint fele így is megtakarítás. Én sokakon látom azt, hogy ha nem élünk úgy, mint a luxemburgiak, akkor itt szegénység, nyomor, megélhetési válság van...ezzel egyáltalán nem tudok azonosulni, és nem tudtam korábban sem, amikor még nem ment olyan jól a sorom, mint ma.
18/19 anonim válasza:
És hány éves vagy most?
Gondolom minimum 40, és a drágulás előtt vetted készpénzre a házad:D
Akkor meg mit osztod itt, az észt másoknak?
19/19 anonim válasza:
Próbáld ki, segítsek nyelvtanfolyamon keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!