Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a youtuber tényleg egy...

Ez a youtuber tényleg egy fizetett oroszpárti propagandista? Ha igen, akkor miért nem tiltja a youtube?

Figyelt kérdés

[link]

Nem fér a fejembe, hogy 2024-ben a háború legsötétebb időszakában kinek van olyan nulla erkölcsi tartása, hogy ilyen propagandavideót készítsen arról, hogy az oroszok milyen gazdagok és erősek.

Ez a fickó vajon tényleg pénzt kap ezért?

ma 18:56
 1/6 A kérdező kommentje:

Elírtam a kategóriát! Nem lehetne a "Magyar politika" témakörbe áttenni?

Köszönöm!

ma 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

A kormányunk is fizetett oroszpárti propagandistákból áll, mit vársz :D

Amúgy szólásszabadság van, nem kell letiltani, és nem is jó gondolkodásmód ez. Engem jobban zavar hogy a fidesz nyomatja ugyanezt a közmédiában.

ma 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Ezt objektivitásnak hívják, a buborékodon kívül van, ahol gázzal fűtenek, nem akarja Putyin elfoglalni Londont, sőt még nem is halt meg.
ma 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
A youtube is pénzből "él".
ma 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Van pár ilyen. Mint például a Helyzet csatorna amibe én is bele szoktam botlani. Nem kell feltétlenül fizetettnek lennie, csinálják ezt ők maguktól is. Mint minden influenszer a saját követőikből jól megélnek. 25k feliratkozó mennyiségben már szép számmal akadnak csatorna előfizetők, patreon támogatók, amiből már elég jól lehet keresni. Papíron a jobboldali nézőket szolgálnák ki az ilyen csatornák, de igazából egy jobboldali a saját hazájával törődik és nem Oroszországgal. Ezek inkább az orosz narratívát közvetítik, hogy a szankciók miatt még jobban szárnyal Oroszország és Németország tönkre van. Ami így egyáltalán nem igaz. Csak Németországról nem ismertek ilyen magyar vloggerek, pedig szép számmal dolgoznak a németeknél magyarok és valahogy mégsem olyan rossz, hogy haza akarnának térni, netán inkább Oroszországba szeetnének menni dolgozni. Ebből egy józan ember már sejtheti, hogy valami nem stimmel a narratívával.
ma 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha valaki megmutatja a valóságot, akkor tiltsuk be?
ma 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!