A szélsőjobboldali pártok, mint az AfD valójában árulók, akik orosz érdekeket szolgálva elárulják az európai nemzetet és az Imperium Europaeum és 4.Róma felemelkedésének meghiúsításán ügyködnek?
Európa legnagyobb árulói a mostani vezetése.
Ezt nehezen lehet felülmúlni.
Addig is szólták volt: "Wir schaffen das!"
“ Csak szólok, hogy a Szovjetunióban (ami már nem létezik) volt szokás deportálni azokat, akik nem az elvárt módon gondolkodtak. Szóval te se vagy különb.”
Nem is vagyok különb. A muszlim és az orosz egyaránt barbár.
Mint az emberi civilizáció csúcsa, Európa jelenti a fényt a világban. Európát meg kell tisztítani a barbároktól.
14: "Nem is vagyok különb. A muszlim és az orosz egyaránt barbár. Mint az emberi civilizáció csúcsa, Európa jelenti a fényt a világban"
persze, például a francia, brit, stb gyarmatok lakói, az amerikai őslakos indiánok, esetleg az amerika által importált afrikai rabszolgamunkások, vagy a kb 80 évvel ezelőtti németek akik az akkori harmadik birodalomként gázkamrába terelték a zsidókat.
és akkor ez hogy "Európa jelenti a fényt a világban" ez miféle fény, hogy is van ez a fejedben?
A különbség, hogy Európa ezen továbblépett. Én legalábbis nem tudok róla, hogy horogkeresztekkel vonulnának fel állami ünnepségeken, Hitlert éltetnék, vagy egy volt Gestapo-tag vezetné az országot.
Ellenben Oroszországban ma is vöröscsillaggal vonulnak, Sztálin portrékkal, és egy ex-KGB-s az elnök.
Oroszországgal - és ezt felejtitek el mindig "mér' a nyugat és az indiánok? az osztrákok és a tatárok?" szöveg kapcsán - nem a múltja a baj. Hanem hogy ez a jelene is.
16: továbblépett? te melyik bolygón vagy? pont arról szól a kérdés hogy neonáci szélsőjobb pártok vannak európában amiket pont a hitleri németország miatt köpködnek :D a heineken sörön is vörös csillag van :D
"vagy egy volt Gestapo-tag vezetné az országot."
mert ugye az usa bábok mennyivel jobbak mi? vagy merzt jósolgatják kancellárnak aki meg a blackrock egy korábbi tagja, hú de sokkal jobb.
kiváncsiból mutass már egy mostanság készült sztálinfotós győzelmi felvonulást, és ne 50 meg 30 éves képpel gyere.
meg az afrikai gyerekmunka aztán nagy továbblépés, és itt bizony európa is részes:
ha te ezeket továbblépésnek nevezed akkor elég korcs vagy emberileg.
"16: továbblépett? te melyik bolygón vagy? pont arról szól a kérdés hogy neonáci szélsőjobb pártok vannak európában amiket pont a hitleri németország miatt köpködnek :D"
Melyikük ad államfőt?
"a heineken sörön is vörös csillag van :D"
Az egy XIX. századi cégjel, semmi köze a politikához, nagyon gyenge próbálkozás.
Ha ezt hozod elő, azt mutatja, hogy jobbat nem tudsz mondani.
"vagy egy volt Gestapo-tag vezetné az országot.
- mert ugye az usa bábok mennyivel jobbak mi?"
Megéltem, hogy mosdatjuk a komcsi kémfőtiszteket. A felmenőid az országház tetején lőttek kék parolival a mundérjukon?
"kiváncsiból mutass már egy mostanság készült sztálinfotós győzelmi felvonulást, és ne 50 meg 30 éves képpel gyere."
Tessék:
Tessék:
Tessék:
Tessék:
Tessék:
Tessék:
Tessék:
Október 23-án köpd le magadat, hogy ezek seggébe bújsz.
18: 😂 látom nagy ellenséged az írott szöveg értelmezése
csak az első képedre, fél perces google kereséssel, néhány küszöbön a halál múmia vonult fel és nem a győzelmi parádén.
"Megéltem, hogy mosdatjuk a komcsi kémfőtiszteket" akkor te a másik oldal komcsi múmiája vagy?
"Melyikük ad államfőt?"
mégis rettegtek hogy kancellár, elnök stb lesz.
"Megéltem, hogy mosdatjuk a komcsi kémfőtiszteket"
ez neked mosdatás? te bajod hogy analfabéta vagy.
ócska magyarázkodás ez a részedről, mit ahogy a többi fröcsögésed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!