Az EU-ba nem most kellene betelepíteni rengeteg migránst?
Figyelt kérdés
Igaz ugyan, hogy így pár év után akadtak bajok, ami nem is sok ennyi évnyi betelepítés után nem is jelentős. De nagyon sok arab, afrikai azért érzi kényelmetlenül magát, mert nem érzi a hazai környezetetet. Még mindig sok lehet a rasszista, gyűlölködő náci Németbe, és Franciába is. Nem kellene most nagyon sok arabot, afrikait betelepíteni, hogy megoldódjanak a feszültségek?
Kutyaharapást szőrivel
dec. 11. 12:09
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
Nem foglalkozom vele. Majd lesz valahogy
7 szavazat
1/17 anonim válasza:
ez a kutyaharapás szőrével ez úgy működne hogyha a te.( A migráns simogatók) meg a politikusok lakásába telepítenénk amigrán sokat!
2/17 A kérdező kommentje:
Én ha politikus lennék és olyan villáim lennének betelepítenék falbol egy kedves migráns családot is
dec. 11. 12:13
3/17 anonim válasza:
2.
na éppen ez a probléma ,hogy te a kedves migránsokat telepítenéd a saját lakásodba a nem kedveseket pedig a népébe ezt pont fordítva kell
4/17 anonim válasza:
Kérdező! Ha a vázoltak szerint kényelmessé és otthonossá tennék számukra Európát, az évszázadok óta itt élők kényelme és otthonossága mivé lenne?
6/17 anonim válasza:
Igazad van kérdező, szerintem kezd a saját házadba mondjuk a Hamasz terroristáinak befogadásával. Ők vannak a legnehezebb helyzetben, mert rajtad kivül senki nem akarja befogadni őket. Hát segits nekik!
7/17 A kérdező kommentje:
A migránsok, vendégmunkások pörgetik a GDP-t. Elvégzik azt a fizikai munkát, ami már a németeknek büdös. Mindenki már irodai aktakukac, excell mágus akar lenni a gazdag országokba. Senki sem akarja a fizikai munkát megcsinálni. Nekünk szükségük van rájuk. Ha elromlik a villany, csaptelep ki fogja kicserélni ? 😂
dec. 11. 12:43
8/17 anonim válasza:
vigyázzatok szerintem a kérdező maga a migráns
9/17 anonim válasza:
Ki az a nekünk? Én úgy hallom, a migránsok NEM akarnak dolgozni, NEM akarnak beilleszkedni, NEM akarják megtanulni a befogadó ország nyelvét, elfogadni törvényeit. De építsenek nekik mecsetet meg minareteket, a nők fedjék el az arcukat stb.
10/17 A kérdező kommentje:
Te is migráns vagy nemde? Gondold végig
dec. 11. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!