Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jobboldaliként csak én vagyok...

Jobboldaliként csak én vagyok úgy vele, hogy elutasítom a “keresztény-konzervatív” értékrendet és sokkal inkább szimpatizálok a Római Birodalommal, a vikingekkel és a pogány, többistenhitű vallásokkal?

Figyelt kérdés

dec. 8. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Dehogyis. Vannak ezek az ezo-jobboldaliak. Majd kinövöd.
dec. 8. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Nem csak te. Én se szeretem az álszent, prűd, stb hozzáállást az élethez, melyet a eresztény egyház képvisel.

Nem kell a hedonizmus dicsőítésébe áthajlani ahhoz, hogy pl kimondja az ember, hogy dugni jó. Aki nem hiszi, próbálja ki. Viszont 12 gyereket felnevelni nem az, úgyhogy igenis védekezni kell valahogy.

dec. 8. 16:23
 3/6 Fsms ***** válasza:
27%
Pont a látens fideszes definiciót fogalmaztam meg.
dec. 8. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Azt nyilván tudod, hogy a római birodalomban rabszolgaság volt. Ennek nyomai a mai napig megmaradtak Pannóniában is.
dec. 8. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis. Sokan vagyunk így.

Én alapvetően jobboldali vagyok, de például a magam részéről agnosztikus.

dec. 8. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 igen, és? A keresztény feudalizmus rabszolgái, a jobbágyok pl mennyivel voltak jobb pozícióban? A rabszolgatartásnak ráadásul semmi köze a kereszténységhez vagy "pogánysághoz". Az amerikai rabszolgabiznisz is buzgó keresztény nagyurak alatt zajlott.
dec. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!