Jobboldaliként csak én vagyok úgy vele, hogy elutasítom a “keresztény-konzervatív” értékrendet és sokkal inkább szimpatizálok a Római Birodalommal, a vikingekkel és a pogány, többistenhitű vallásokkal?
Figyelt kérdés
dec. 8. 16:14
1/6 anonim válasza:
Dehogyis. Vannak ezek az ezo-jobboldaliak. Majd kinövöd.
2/6 anonim válasza:
Nem csak te. Én se szeretem az álszent, prűd, stb hozzáállást az élethez, melyet a eresztény egyház képvisel.
Nem kell a hedonizmus dicsőítésébe áthajlani ahhoz, hogy pl kimondja az ember, hogy dugni jó. Aki nem hiszi, próbálja ki. Viszont 12 gyereket felnevelni nem az, úgyhogy igenis védekezni kell valahogy.
3/6 Fsms válasza:
Pont a látens fideszes definiciót fogalmaztam meg.
4/6 anonim válasza:
Azt nyilván tudod, hogy a római birodalomban rabszolgaság volt. Ennek nyomai a mai napig megmaradtak Pannóniában is.
5/6 anonim válasza:
Dehogyis. Sokan vagyunk így.
Én alapvetően jobboldali vagyok, de például a magam részéről agnosztikus.
6/6 anonim válasza:
#4 igen, és? A keresztény feudalizmus rabszolgái, a jobbágyok pl mennyivel voltak jobb pozícióban? A rabszolgatartásnak ráadásul semmi köze a kereszténységhez vagy "pogánysághoz". Az amerikai rabszolgabiznisz is buzgó keresztény nagyurak alatt zajlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!