Grúziában az USA puccsot hajt végre? Vagy mi történik ott?
10.
ilyen ez a demokrácia!
nem mindenkinek jó
a többség akarata dönt
Szomorú,de szerintem komolyan is gondolja ezt a kérdező.
Hasonló a helyzet mint annak idején Ukrajnában az oroszbarát Janukovics idején.
Janukovics az EU helyett az oroszokkal akarta szorosabbra fűzni a kapcsolatokat.
Csak azok a fránya emberek nem akarták azt
Ugyanez van most Grúziában.
Nem is értem hogyan jár sok ember agya.
Ha valaki nem akar az oroszok muzsikja lenni, akkor az csakis az USA vagy az EU csicskája lehet?
"Ha valaki nem akar az oroszok muzsikja lenni, akkor az csakis az USA vagy az EU csicskája lehet?"
Igen, nem nagyon van olyan aki tényleg független.
"Igen, nem nagyon van olyan aki tényleg független."
Egy kicsi ország (Georgia például) nem is tud igazán független lenni. Ígyis-Úgyis valamelyik tömbhöz fog tartozni.
A baj csak az, hogy nagyon nagy különbség van az Oroszok tömbje és a Nyugati tömb között életszinvonalban, a szabadságjogokban, a lehetőségek tekintetében és kb mindenben. Ezért az ilyen kisebb országok egyike sem akar Oroszország mellé állni. Az Oroszok pedig ahelyett, hogy megpróbálnák javítani a helyzetet saját maguknál, mindig erővel akarják meggyőzni a többieket. Így mégjobban elüldözve mindenkit.
"nagyon nagy különbség van az Oroszok tömbje és a Nyugati tömb között életszinvonalban, a szabadságjogokban, a lehetőségek tekintetében és kb mindenben"
Ez igaz.
Nem írtam oda, hogy a Nyugat javára, mert azt gondoltam ez evidens. Bár a hozzászólásom további része alapján ez kitalálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!