Ha amerikai lennél, Republikánus vagy Demokrata lennél? Miért?
Figyelt kérdés
dec. 2. 23:45
A kérdező szavazást indított:
Republikánus
Demokrata
36 szavazat
1/25 anonim 

válasza:

Republikánus. Mert fehér heteroszexuális férfi vagyok.
2/25 anonim 

válasza:

Mivel nem támogatom az elvakult kereszténységet, nem vagyok pedofil, emiatt demokratam
3/25 anonim 

válasza:

Egyik sem.
Nem lennék demokrata, mert ellenzem a woke-lmbtq őrületet és a genderfluid lobbit.
De nem lennék republikánus sem, mert ellenzem a cionizmust és a zsidó szélsőjobber lobbit is.
4/25 anonim 

válasza:

Republikánus.
A konzervatív értékek fontosak számomra.
6/25 anonim 

válasza:

Egyik sem. Olyan pártra szavaznék, amit nem a háttérhatalom irányít.
7/25 anonim 

válasza:

Régebben inkább republikánus, mert alapvetően az alacsony adózás, kis állam, széleskörű szabadságjogok pártján állok, de amióta Trumppal elmentek populista-autokrata irányba, a kisebb rossz elvén a demokratákra szavaznék, de nem örömmel.
8/25 anonim 

válasza:

Először megpróbálnám kiismerni őket helyben, hogy melyiktől mit várhatok.
Azért, mert azok az információk amik innen elérhetők, szerintem nem elégségesek egy felelős döntéshez.
Még akkor sem, ha 2-4 évente korrigálni lehet.
9/25 anonim 

válasza:

Republikánus, de nem a Trumpista, radikális konzervatív szárny, hanem a libertárius vagy legalábbis ahhoz közelítő.
Amerikában, mivel csak két jelentős párt van, egyik sem egységes, több különböző blokk van mindkettőben.
10/25 anonim 

válasza:

Egyik pártért sem vagyok oda, mindkettő szélsőséges. Talán a kisebbik rossz most a demokraták, de ha a jövőben a repcsik megszabadulnak Trumptól és a trumpistáktól, sikerül visszasorolniuk középre, akkor lehet szavaznék rájuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!