Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha amerikai lennél, Republikán...

Ha amerikai lennél, Republikánus vagy Demokrata lennél? Miért?

Figyelt kérdés

dec. 2. 23:45
A kérdező szavazást indított:
Republikánus
Demokrata
36 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
19%
Republikánus. Mert fehér heteroszexuális férfi vagyok.
dec. 2. 23:47
 2/25 anonim ***** válasza:
42%
Mivel nem támogatom az elvakult kereszténységet, nem vagyok pedofil, emiatt demokratam
dec. 3. 00:20
 3/25 anonim ***** válasza:
38%

Egyik sem.

Nem lennék demokrata, mert ellenzem a woke-lmbtq őrületet és a genderfluid lobbit.

De nem lennék republikánus sem, mert ellenzem a cionizmust és a zsidó szélsőjobber lobbit is.

dec. 3. 01:35
 4/25 anonim ***** válasza:
10%

Republikánus.

A konzervatív értékek fontosak számomra.

dec. 3. 06:25
 5/25 anonim ***** válasza:
55%
Demokrata
dec. 3. 07:30
 6/25 anonim ***** válasza:
23%
Egyik sem. Olyan pártra szavaznék, amit nem a háttérhatalom irányít.
dec. 3. 08:02
 7/25 anonim ***** válasza:
85%
Régebben inkább republikánus, mert alapvetően az alacsony adózás, kis állam, széleskörű szabadságjogok pártján állok, de amióta Trumppal elmentek populista-autokrata irányba, a kisebb rossz elvén a demokratákra szavaznék, de nem örömmel.
dec. 3. 08:16
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Először megpróbálnám kiismerni őket helyben, hogy melyiktől mit várhatok.

Azért, mert azok az információk amik innen elérhetők, szerintem nem elégségesek egy felelős döntéshez.

Még akkor sem, ha 2-4 évente korrigálni lehet.

dec. 3. 08:20
 9/25 anonim ***** válasza:
62%

Republikánus, de nem a Trumpista, radikális konzervatív szárny, hanem a libertárius vagy legalábbis ahhoz közelítő.

Amerikában, mivel csak két jelentős párt van, egyik sem egységes, több különböző blokk van mindkettőben.

dec. 3. 08:29
 10/25 anonim ***** válasza:
66%
Egyik pártért sem vagyok oda, mindkettő szélsőséges. Talán a kisebbik rossz most a demokraták, de ha a jövőben a repcsik megszabadulnak Trumptól és a trumpistáktól, sikerül visszasorolniuk középre, akkor lehet szavaznék rájuk is.
dec. 3. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!