Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lesz a bezzegromániázó...

Mi lesz a bezzegromániázó liberálisokkal ha vasárnap a végén még tényleg Georgescu nyerne?

Figyelt kérdés
Szegények hogy fognak így állandóan bezzegromániázni ha egy olyan jelölt nyer aki nem az ő véleményüket osztja?

#Románia #Bukarest #Georgescu #Lasconi
dec. 2. 06:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

Válaszadók, amihez nem értetek, ne kommenteljetek. Most csak parlamenti választás volt, nem elnökválasztás. Az majd 8.án lesz. Most csak azt szavazták meg, hogy ki kerül be a parlamentbe.

Na de Georgescu remélem megnyeri ezt az egészet. Nincs szüksége ennek az országnak egy Kamala Lasconira. Attól még a gazdaság ugyan az marad, mert ugyan azok a pártok fognak továbbra is lopni, akik eddig is.

dec. 2. 09:57
 12/17 A kérdező kommentje:

Te kihez beszélsz?

Ezek a fideszesek most ott vannak veled a szobában?

dec. 2. 09:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom a választ arra, hogy miért van az, hogy a liberális szent nyugaton messze a legnépszerűbb volt Georgescu, míg Oroszországban meg Beloruszban pedig Lasconi
dec. 2. 16:43
 14/17 anonim ***** válasza:

"de három szélsőjobboldali párt is a parlamentbe jutott "

ez sok keserűséget okoz majd.

dec. 2. 17:01
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

Románia egy nem túl jóléti ország (eredetileg más, sokkal találóbb jelzőket illettem rá, bár az már lehet szabályzatba ütközött volna), bizonyos részeit leszámítva.

De az a dzsorzs szimion nevezetű alak sem semmi. Igazi dákóromán.

dec. 2. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:
#13 szerintem azért , mert a liberális szent nyugaton lássák az emberek, hogy ott se fenékig tejfel, főleg hogy mennyire el van fajulva a világ. Attól a közösségi médiákban és mindenhol azt nyomassák, hogy milyen jó a liberális kormányzás és mennyire szar az "elnyomó" orosz kormány. Ezért szavaznak ott inkább Lasconira.
dec. 3. 08:00
 17/17 A kérdező kommentje:

Igen, de most engem a liberális magyarázat érdekel, hogy liberális fejjel gondolkodva mi a válasz.

Nyilván a legelső liberális válasz mindig az, hogy "a ruszki propaganda átmosza az agyukat" meg, hogy " meraputyin hekkerei!" stb Viszont ez nem ad választ arra, hogy ha a ruszki propaganda nyugaton olyan erős, akkor hogyhogy pont Oroszországban meg Beloruszban meg nem?

A másik liberális válasz, hogy csak a buta fogatlan parasztok krumpliért leszavaztak, de ez a magyarázat meg ütközik azzal a liberális doktrínával, hogy a szent jóságos nyugaton puszta értelmes okos zseni emberek laknak akik elméjét a liberalizmus tiszta sugara kivezette a kelet-európai sötétségből, hisz pont ebben a sötét elmaradott Kelet-Európában volt magasabb Lasconi támogatottsága, holott itt elvileg a buta fogatlan parasztoknak nem rá kellett volna szavazniuk.

Tehát akárhogy is gondolkodom liberális fejjel, nem tudom feloldani az ellentmondást. De ahogy látom a legtöbb liberális csak szimplán mélyen hallgat és a kognitív disszonanciát választja.

Pedig kíváncsi vagyok egy liberális magyarázatra is erre.

dec. 3. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!