Mi lesz a bezzegromániázó liberálisokkal ha vasárnap a végén még tényleg Georgescu nyerne?
Válaszadók, amihez nem értetek, ne kommenteljetek. Most csak parlamenti választás volt, nem elnökválasztás. Az majd 8.án lesz. Most csak azt szavazták meg, hogy ki kerül be a parlamentbe.
Na de Georgescu remélem megnyeri ezt az egészet. Nincs szüksége ennek az országnak egy Kamala Lasconira. Attól még a gazdaság ugyan az marad, mert ugyan azok a pártok fognak továbbra is lopni, akik eddig is.
Te kihez beszélsz?
Ezek a fideszesek most ott vannak veled a szobában?
"de három szélsőjobboldali párt is a parlamentbe jutott "
ez sok keserűséget okoz majd.
Románia egy nem túl jóléti ország (eredetileg más, sokkal találóbb jelzőket illettem rá, bár az már lehet szabályzatba ütközött volna), bizonyos részeit leszámítva.
De az a dzsorzs szimion nevezetű alak sem semmi. Igazi dákóromán.
Igen, de most engem a liberális magyarázat érdekel, hogy liberális fejjel gondolkodva mi a válasz.
Nyilván a legelső liberális válasz mindig az, hogy "a ruszki propaganda átmosza az agyukat" meg, hogy " meraputyin hekkerei!" stb Viszont ez nem ad választ arra, hogy ha a ruszki propaganda nyugaton olyan erős, akkor hogyhogy pont Oroszországban meg Beloruszban meg nem?
A másik liberális válasz, hogy csak a buta fogatlan parasztok krumpliért leszavaztak, de ez a magyarázat meg ütközik azzal a liberális doktrínával, hogy a szent jóságos nyugaton puszta értelmes okos zseni emberek laknak akik elméjét a liberalizmus tiszta sugara kivezette a kelet-európai sötétségből, hisz pont ebben a sötét elmaradott Kelet-Európában volt magasabb Lasconi támogatottsága, holott itt elvileg a buta fogatlan parasztoknak nem rá kellett volna szavazniuk.
Tehát akárhogy is gondolkodom liberális fejjel, nem tudom feloldani az ellentmondást. De ahogy látom a legtöbb liberális csak szimplán mélyen hallgat és a kognitív disszonanciát választja.
Pedig kíváncsi vagyok egy liberális magyarázatra is erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!