Az USA-ban az LMBTQ dolgot jobban túltolják, mint Európában?
Még nem jártam a tengerentúlon, Európában sokfelé, de nyugaton sokkoló volt mennyi szivárványos, lmbtq propaganda van. Dániában láttam, hogy a nemzeti színház oszlopait is lefestették szivárvány színűre, több ilyen zászló volt kitéve, mint dán. Németországban meg a buszmegállókban csak ilyen "love is love" plakátok voltak, ahol egy fehér és egy színesbőrű férfi smárolnak.
Az USA-ban mi a helyzet? Ott is úton-útfélen bele lehet ütközni ebbe? Azt tudom, hogy a demokraták sokan szerepeltetnek drag queen-eket kampányrendezvényen, de az átlagemberek ezt tényleg élvezik?
Annyi, mint a TV2-n vagy a HirTV-n, mikor Szájer Józska beült a szivárványos zokniában, még ott sincs.
Magyarország, jobban teljesit.
Az USA nem annyira homogén ebben a kérdésben, mint Nyugat-Európa.
Ott pl Floridában simán kitiltották az lmbtq propagandát is az iskolákból.Toporzékoltak is miatta a demokraták.
Californiában viszont ennek az ellentéte folyik.Ott gyakorlatilag olyan az oktatás, hogy ne legyen heteroszexuális a gyerek.
Amit túltolnak, az nálunk a családpropaganda.
Ráadásul a családok mindenféle jogcímen támogatásokat vesznek fel a közösből.
A családwokenál nincs rettenetesebb szekta.
"Miért sokkoló, hogy ennyi helyen elfogadják a heterótól eltérő szexuális orientációkat"
Azzal nincs baj hogy elvan fogadva, hanem azzal van hogy be is perelhetnek miatta, stb. Például női zuhanyzóba bemehet egy férfi csak azért mert az nőnek tartja magát stb. A legújabb divat a szexuális bűnözőknél az hogy kihasználják ezt a kiskaput és folytatják a tevékenységüket a börtönben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!