Éáé kérdése:
Miért van az, hogy Trump elvileg végett vetett volna a háborúnak, még is olyan cikkeket olvasni egyfolytában, hogy Oroszország és Amerika balhezik egymással?
Figyelt kérdés
Ez azért érdekes mert Trump eddig orosz barát politikus volt. És most mindenhol olyan hírekbe és cikkekbe botlok hogy nincsenek jól az amerikai és orosz kapcsolat. Lehet még sem ér véget a háború?nov. 28. 19:13
1/3 anonim válasza:
Majd ha elnök lesz. Addig nem tud csinálni semmit.
2/3 anonim válasza:
Én sem értem hol látod az ellentmondást. Lehet a dátumot nem pontosan tudom, de talán január 20-tol lesz elnök. Addig meg mit csináljon? Sok beleszólása nincs.
3/3 PMC Wagner válasza:
Ezt direkt csinálod vagy te vagy a századik hülye aki nem érti hogy Trump csak a beiktatása után lessz elnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!