Most, hogy fegyverszünet van Izrael és Libanon között, szerintetek nagyob az esély arra, hogy a Gázába elrabolt túszok is hazatárhetnek?
Netanyahu 5 milla shékelt (kb. 5oo ooo ooo Ft) ad minden egyes túszért, valamint repülőjegyet a túszt visszvivő és a családja számára.
Szerintem ennek nagyobb a hatása - de a gázaiak még mindig félnek a Hamasztól, főleg, hogy nem engedik őket ételhez.
"úgy látták, hogy gyanús személyek érkeznek a környékre és az szerintük a tűzszünet megsértése."
Nem csak szerintük, hanem az egyezmény szerint a tűzszünet megsértése. A Hezbollah embereinek TILOS visszatérniük a Litáni folyótól délre.
Az izraeli katonák olyanok mint Pixi gróf a Mágnás Miskában, aki szembeszélben is megérzi a parasztot.
Ezek meg szembeszélben, kilométerekről is megérzik hogy valaki a hezbollah embere.
1,4
Figyelmeztetlek, hogy a kérdés a palesztinok által Gázába elhurcolt izraeli túszokról szól. Ha te a Hezbollah egyezményszegéseiről akarsz beszálni, akkor arról irj ki kérdést. Mert amit jelenleg csinálsz az az, hogy megpróbálod elterelni a beszélgetést a palesztinok gyilkosságairól.
Is. A túszokról is. Meg a fegyverszünetről is.
Mondjuk az hogy Gázához hogy jön Libanon, a Hamaszhoz meg a Hezbollah, az megint izgalmas.
Libanon egy szuverén ország, ahol speciel 3x annyi szír él mint palesztin
7
Megpróbálod folytatni a terelést a lényegről.
Milyen terelést?
Hogy jön Gáza Libanonhoz és hogy jön a Hamasz a Hezbollah-hoz?
Értem én Izrael motivációit, meg Netanjahu motivációt is, de azok nem feltétlenül azonosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!