Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most, hogy fegyverszünet van...

Most, hogy fegyverszünet van Izrael és Libanon között, szerintetek nagyob az esély arra, hogy a Gázába elrabolt túszok is hazatárhetnek?

Figyelt kérdés
nov. 28. 15:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy napig bírták, aztán a zsidók odapörköltek, mert úgy látták, hogy gyanús személyek érkeznek a környékre és az szerintük a tűzszünet megsértése.
nov. 28. 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Netanyahu 5 milla shékelt (kb. 5oo ooo ooo Ft) ad minden egyes túszért, valamint repülőjegyet a túszt visszvivő és a családja számára.

Szerintem ennek nagyobb a hatása - de a gázaiak még mindig félnek a Hamasztól, főleg, hogy nem engedik őket ételhez.

nov. 28. 15:19
 3/11 anonim ***** válasza:

"úgy látták, hogy gyanús személyek érkeznek a környékre és az szerintük a tűzszünet megsértése."

Nem csak szerintük, hanem az egyezmény szerint a tűzszünet megsértése. A Hezbollah embereinek TILOS visszatérniük a Litáni folyótól délre.

nov. 28. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
33%

Az izraeli katonák olyanok mint Pixi gróf a Mágnás Miskában, aki szembeszélben is megérzi a parasztot.

Ezek meg szembeszélben, kilométerekről is megérzik hogy valaki a hezbollah embere.

nov. 28. 15:46
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem, nem sokan vannak már életben.
nov. 28. 16:19
 6/11 anonim ***** válasza:

1,4

Figyelmeztetlek, hogy a kérdés a palesztinok által Gázába elhurcolt izraeli túszokról szól. Ha te a Hezbollah egyezményszegéseiről akarsz beszálni, akkor arról irj ki kérdést. Mert amit jelenleg csinálsz az az, hogy megpróbálod elterelni a beszélgetést a palesztinok gyilkosságairól.

nov. 28. 16:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Is. A túszokról is. Meg a fegyverszünetről is.

Mondjuk az hogy Gázához hogy jön Libanon, a Hamaszhoz meg a Hezbollah, az megint izgalmas.

Libanon egy szuverén ország, ahol speciel 3x annyi szír él mint palesztin

nov. 28. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

7

Megpróbálod folytatni a terelést a lényegről.

nov. 28. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Milyen terelést?

Hogy jön Gáza Libanonhoz és hogy jön a Hamasz a Hezbollah-hoz?

Értem én Izrael motivációit, meg Netanjahu motivációt is, de azok nem feltétlenül azonosak.

nov. 28. 17:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Válaszolj már a kérdésre!
nov. 28. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!