Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » "Tik-Tok messiásként emlegetik...

"Tik-Tok messiásként emlegetik Calin Georgescut" miféle személy ez a jelölt? Tudatosan indul a lejáratása?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=LqeON9POVlg

[link]

"Tik-Tok messiásként emlegetik Calin Georgescut"

"Szélsőjobboldali, oroszbarát jelölt nyert a román elnökválasztás első fordulóján"

Avagy valóban egy minihitler a román jelölt vagy a nyugati mainstream megint pánikolva rémhírterjeszt, mert esélyes hogy olyan elnöke lesz Romániának aki a saját hazájára gondol és nem az EU olvasztótégelybe lökné az országát?

nov. 28. 01:00
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Dolgozik a nyugati propagandagépezet.
nov. 28. 01:28
 2/5 PMC Wagner ***** válasza:
100%
Nem tudom mit kell csodalkozni ezen mostan. Mindenhol az eu skeptikus politikai oldalak törnek előre . Semmi köze ehhez putyinnak ez az EU döntéseinek a hibája. Én németországra leszek nagyon kíváncsi hogy mennyi mandátumot fog szerezni az AFD
nov. 28. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
A Nyugatnak nem tetszik, hogy egy olyan ember a potenciális elnökjelölt, aki a hagyományos értékrendekkel bír, és nem irányítható. Most mindenki ellene kampányol, de nem értem, hogy Lasconi miért lenne jobb, mint Georgescu. A magyarságnak egyik se tenné jót, de személy szerint ahogy végignéztem mind a kettő programját, Georgescu a kevésbé rossz. Csak beállították egy nagy rakat sz@rnak, mert ez a politika. Ha egy normális ember van, aki nem pártolja a buzeránsokat, az már Hitler. Nagyon megvannak tőle ijedve, mert lehet, hogy általa a Nyugat nem azt fog csinálni amit akar romániában. Egy ilyen elnök szerintem pont jól jönne. A demokráciát hirdetik, de ugyan úgy elvennék az emberektől, mert ki akarják zárni azt az embert, akit a többség megszavaz. Csak ez nem fog sikerülni, mert sokan szeretik ezt az embert. Én azt mondom, egy próbát megérne, ennél lejjebb nem süllyedhet románia sem. Csak Lasconival, de én személy szerint nem vagyok kíváncsi a szupermegyéire, és egy Brüsszel által irányított figura sem kell ide.
nov. 30. 10:54
 4/5 A kérdező kommentje:

3: én is így hallottam hogy mindkettő "románpárti".

Gondolom a nyugat vergődik mert -1 bástya, főleg most Ukrajna miatt ez fontos volna nekik.

Köszönöm a válaszokat.

nov. 30. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
#4 Hát persze. Lasconi egyből segítene Ukrajnának. Azzal is kampányol, és ez kell a nagyok "edukált" embereknek is. Csak egy kérdés, miért? Miért jó az, ha milliókat ölnek egy olyan háborúba, aminek már rég vége lenne, és nem öldökölnének, ha lenne egy olyan vezető , aki ésszerűen átgondolja a helyzetet. És segítsünk olyan embereknek, akik csapot-papot otthagytak, hogy mentsék a seggüket, most kiélvezik a nyugati országok által adott segélyt, és hagyják, hogy mások védjék meg a hazájukat. Míg mellette több ezer gyerek fekszik le mai nap is úgy Romániában, hogy egy szelet margarinos kenyeret eszik meg vacsorára, mert más nincs. Ők csak azt szeretnék karácsonyra, hogy hús is kerüljön az asztalra. Azt a pénzt amit egy ilyen háborúba ölnének, miért nem adhatnák oda azoknak, akiknek tényleg szüksége van rá? Ebben igazat adok Georgescunak, remélem ő is nem csak nagyot mond, és a kampány érdekében mondja ezeket, bár nem lehet bízni bennük, annyit megtanultam.
dec. 1. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!