Az osztrákoknak mi a baja a magyar munkavállalókkal?
Évek óta vannak spontán indokolatlan határellenőrzések. Meg van egy csomó ilyen húzásuk:
"Betonakadállyal zártak le egy utat Ausztriában a magyar ingázók miatt"
Ha azt a munkát senki nem végezné el, az jobb lenne? Ráadásul ezek a munkavállalók nem a szociális rendszeresen élősködnek meg nem okoznak közbiztonsági problémát.
Hőbörögnek ott is a nyuggerek,hogy "sok az autó" meg ehhez hasonlókról.
Ha sok az autó, indítsanak buszjáratokat.
Nagyon tömegközlekedés nincs itt.
Én elvből sem dolgoznék Ausztriában.Anno, amikor elegem lett a sz_r magyar fizetésekből, meg a fillérb_szó munkáltatókból, pályáztam több osztrák munkahelyre is.
Senior besorolással, junior bérsávba akartak tenni az osztrák cégek.Annyiért meg, nem érte meg kimenni.
semmi.
azzal van bajuk, hogy az eddigi nyugis életükbe most belerondít egy csomó autós hajnalban (meg gondolom délután/este hazafelé is) és ez nem tetszik neki. lehetnének piréz turisták is, az sem tetszene nekik.
teljesen érthető a dolog, a környék úthálózata nem erre van tervezve.
Ezeken a mellékutakon alig fér el egymás mellett 2 autó, aztán százszámra mennek rajta oda-vissza az ingázók ott is, meg az egyutcás falvakban is.
Nekem is ki lenne a f*szom, ha hajnalban arra ébrednék, este meg arra feküdnék, hogy az ablakom alatt megy el 500 kocsi.
annyit azért nem fizettek.
meg egyébként is, lerakni pár betonkockát sokkal egyszerűbb és olcsóbb is. nektek meg jó ez így is...
Azért mert megelégelték az olcsó munkaerőt, aki elveszi tőlük a munkát.
Nekünk is le kellene zárni a reptér felé vezető utat, hogy a filippínók ne tudjanak jönni. Támogatnék egy ilyen intézkedést.
Pontosan ugyanaz a szitu, mint amiben mi voltunk a '90-es években, a Románokkal! Az összes építkezés tele volt szőrös-talpúval!
Ennek pedig az az oka, hogy az Osztrák bérek qrva magasak a Magyarhoz képest. Ha ingázol, még mindig jobban jársz!
Így viszont elvesszök az Osztrákok elől a munkát, és a béreket is letörjük. Ugyanezért anyáztunk annak idején, a Románok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!