Módosították a napokban a végítélet óráját?
Figyelt kérdés
Nem találtam róla infót de már interkontinentális ballisztikus rakétával lövöldöznek. Gondolom így már fél perc alá mehetett az óra állása. Mondjuk ha csak pár kicsi atom lesz, és nem válaszolnak rá, még meg is úszhatjuk. Vajon mennyi lehet az óra mostani állása?nov. 25. 05:54
1/7 anonim válasza:
Még nem tudjak, hogy a Fidesz kapott -e elég szavazatot az EP választáson. Ugye a kormánypárt attól tette függővé, hogy nem küldet-e atomot Putyinnal .
2/7 anonim válasza:
Attól hogy be vagy fosva, neked ettől sokkal jobb?
A félelemben tartás az az autoriter hatalmak alapja. Az aki fél az nem polgár, hanem egy pszihózisban tartott szolga.
Rá tudnak venni arra is hogy azt vásárolj, oda szavazz, úgy viselkedj ahogyan ők akarják.
Az atomháború teljesen rajtunk kívül áll, és valószínűleg valaki bosszúból, hogy a biztos biztos legyen, Orbán Magyarországa is kapna 1-2 rakétát.
3/7 anonim válasza:
Ma már ott tartunk, hogy vagy engeded hogy Tiborcz és a haverok kifosszák az országot vagy ATOMHÁBORÚ!!!!!
4/7 anonim válasza:
Olvassatok külföldi lapokat. Ki fog derülni, hogy a helyzet nem túl rózsas. A fidesz gyűlölete pontosan ugyan olyan ekvakítő, mint az imádata. Egyik tábor sem értelmesebb a másiknál.
Amugy nem tudom a valaszt, de engem is érdekelne.
7/7 anonim válasza:
Az utolsó másodperc nagyon sokáig fog tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!