Az Trumpnak köszönhető, hogy idén egy nő nyerte meg a Miss.universét?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy ha Kamala nyert volna most egy nő nyert volna ? https://www.youtube.com/shorts/XRv91sQO2WE nov. 24. 13:40
2/8 anonim válasza:
Hirtelen azt hittem Szájer van a videóban...
3/8 PMC Wagner válasza:
Semmi köze hozzá mellik elnök nyert. Az emberek vannak úgy hogy ez a wokes baromság vicces volt de már elég.
4/8 A kérdező kommentje:
Amit Szájer csinált az a másik oldalon erény. Azon kívül Szájer egész életében a családvédelem mellett dolgozott, politizált. Ezt a másik oldalról nem lehet elmondani. A tieid importálja avadembereket
nov. 24. 14:13
5/8 anonim válasza:
Igen, meg az is Trumpnak köszönhető, hogy felkel a nap... Unalmasak már ezek a tövig nyalós kérdésnek álcácott simpelések.
6/8 anonim válasza:
Olvastam én is azt a tweetet, és esküszöm, nem értem, hogy ez milyen kontextusban fogalmazódott meg bárkiben. Az egy dolog, hogy mostanában engedik a transz nőket szépségversenyre, és az is, hogy bizonyos helyi szépségversenyeken nyertek transz nők. De ezt így kijelenteni, hogy végre np nyert a Miss Universe-en, amikor eddig MINDIG biológiai nő nyert... nettó idiótaság. Szimplán csak hergelik a buta népet, mert van, aki konkrétan elhiszi, hogy ehhez Trump kellett.
7/8 A kérdező kommentje:
A liberálisok visszavágtak. Egy transznemű nyerte az év modelljét. Balvin Barbit is beelőzte. Visszaalakul normális gender kerékvágásba a világ [link]
dec. 4. 20:57
8/8 Fsms válasza:
Inkább a lezüllesztett oktatással egészségüggyel foglalkozz. Több haszna van.
A Fidesz támogatására illetve a liberálisok elleni gyűlöletkeltésre ez már kontraproduktív .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!