Igaz hogy az évszak koreaiaknak annyira szar hogy a katonák akiket most az ukrán frontra vezényeltek az olyan mintegy nyaralás?
Figyelt kérdés
nov. 23. 07:08
11/22 anonim válasza:
#10 A család nem kap egy centet sem.
12/22 anonim válasza:
A család kap egy plecsnit, ami kirakhat a falra. Sőt, lehet hogy ki kell raknia.
13/22 anonim válasza:
Nem csak a globalista libsi sajtóból kellene tájékozódni kedves kérdező!Észak Korea normalitás védőbástyjája Oroszország és Kína mellett!Ott nincs LMBTQPedofília propaganda!Ne szidd Észak Koreát!
14/22 anonim válasza:
Köszönjük 13-as te se az eszedről vagy híres. De ha már ilyen tájékozott vagy akkor áruld már, hogy akkor honnan is informárjuk magunkat na meg neked is honnan vannak az ismereteid. Ugyan azt tudom javasolni mint a többi hozzád hasonló gyökérnek,költözz oda aztán majd ha szabadulsz valamelyik munkatáborból akkor írd meg milyen volt, de remélhetőleg hamarabb tarkón lőnek.
15/22 A kérdező kommentje:
Észak Koreaban vírus se volt mert letiltották
nov. 25. 15:52
16/22 A kérdező kommentje:
Be
nov. 25. 15:52
17/22 anonim válasza:
13-as kreténnek: A ti fidernyák lapotok is így ír róluk: [link]
19/22 kriszpo válasza:
Nem tudom, mert nem vagyok észak-koreiai katona. Ha lesz hiteles dokumentum film róluk majd egyszer, akkor az unokáink elmesélik majd, hogy mit láttak. Szerintem nekik sem Észak-Koreában, sem Ukrajnában nem jó. A háború rossz, de mindig a fejétől bűzlik a hal....
20/22 De La Cruse válasza:
Biztos, hogy nem olyan.
De jó pénzt kapnak, van szabadságuk bizonyos dolgokra, és cserébe nagy élelmiszer szállítmányokat kapnak az otthoniak.
Valószínűleg lesznek akik megszöknek, hogy ne vigyék haza őket és lesznek akiket elkapnak és kegyetlen példát fognak velük statuálni, hogy ne szökjenek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!