Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Azok az észak koreai katonák...

Azok az észak koreai katonák akik most oroszországban harcolnak hogy kerülnek oda? Úgy értem hogy milyen életút van előttük és hogy lesz ez a helyzetük hogy ott vannak?

Figyelt kérdés
nov. 23. 04:01
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Hát olyan, hogy kötelező jelleggel bevonultak az Észak-koreai hadseregbe, és azt a parancsot kapták az előljáróiktól, hogy ők most oda mennek. Hogy pontosan mi alapján választották ki őket, azt nem tudom, de sejtem, hogy nem a legjobbakat küldték ki.
nov. 23. 04:47
 2/7 anonim ***** válasza:
7%
Oroszországban nem harcolnak észak koreai katonák.
nov. 23. 04:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja hogy akkor ők golyófogók?
nov. 23. 04:48
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
#2 Dehogynem, tudod, behatoltak a "csúnya gonosz ukránok" az önkényesen Oroszországhoz tartozónak nyilvánított területekre, és máshova is. #3 Korántsem hinném, mivel ott tartunk, hogy Ukrajna civileket mozgósít, és azok harci képességei nem mérhetőek egy katonáéhoz. Habár életet a hazáért, szerintem ebben rejlik a morál. Nem pedig abban, hogy ez a parancs. És persze motiválhatják az Észak-koreai katonákat pénzzel, vagy egy szebb jövő ígéretével. Ott teljesen más a mentalitás, és nem áll távol tőlük a gyilkolászás gondolata, ha a kedves vezető azt kívánja. Jómaga is előszeretettel csinálja a környezetében, bár nem sajátkezűleg.
nov. 23. 05:04
 5/7 Alex Fly ***** válasza:
87%

@4: nem teljesen értek egyet, de ez mellékes.

A koreaiakat pedig alapvetően azzal motiválják, hogy nem végzik ki őket parancsmegtagadásért a családjukkal együtt. Pénzzel nem, ugyanis az igaz, hogy Putyin elég jól fizet értük,de azt nem ők kapják, hanem a koreai állam...

nov. 23. 06:07
 6/7 anonim ***** válasza:
94%

"Mész! Nem mész? Mész!!!" alapon mentek. Olyan, mintha ott (É-K.-ban) nem lenne szükség emberre.

Nem biztos, hogy a legképzettebbek mentek, mert vannak eszközök, akiket szerintem csak ott láttak először ők.

nov. 23. 06:14
 7/7 anonim ***** válasza:
78%
#5 Egyetértek, valóban igazad van. (#4 voltam).
nov. 23. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!