Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump megválasztásával hamarab...

Trump megválasztásával hamarabb be fog fejeződni az orosz-ukrán háború mintha maradtak volna a demokraták?

Figyelt kérdés

nov. 22. 18:50
A kérdező szavazást indított:
Fidesz szimpatizáns vagyok, Trump megválasztása lerövidíti a háborút.
Fidesz szimpatizáns vagyok, Trump megválasztása nem rövidíti le a háborút.
Mi hazánk szimpatizáns vagyok, Trump megválasztása lerövidíti a háborút.
Mi hazánk szimpatizáns vagyok, Trump megválasztása nem rövidíti le a háborút.
Tisza szimpatizáns vagyok, Trump megválasztása lerövidíti a háborút.
Tisza szimpatizáns vagyok, Trump megválasztása nem rövidíti le a háborút.
DK/MSZP/P/LMP/MKKP/Jobbik szimpatizáns vagyok, Trump megválasztása lerövidíti a háborút.
DK/MSZP/P/LMP/MKKP/Jobbik szimpatizáns vagyok, Trump megválasztása nem rövidíti le a háborút.
Egyik felsorolt párttal se szimpatizálok, Trump megválasztása lerövidíti a háborút.
Egyik felsorolt párttal se szimpatizálok, Trump megválasztása nem rövidíti le a háborút.
26 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Az egész világ azt várja, hogy igen, mindegy, hogy itt mi fog kijönni.
nov. 22. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
nemhogy hamarabb, nem ez a.kerdes, ha demokraták maradnának még jobban eszkalálódna a háború mint ahogy most is láthatod Tramppal meg az ellenkezője történik majd
nov. 22. 18:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Én a magyar emberek (párt szimpatizánsok) gondolkodását szeretném megérteni, nem azt várom el, hogy ha ti itt megszavaztok valamit akkor az fog történni. :)
nov. 22. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
A mi lett volna ha kérdésekben az a szép, hogy sohasem fog rájuk kétséget kizáró válasz születni...
nov. 22. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha a magyar választások júniusban, nem voltak ehhez elegek, miután, még ki is mentünk megüzenni Moszkvának, hogy mink aztán itten béketét akarunk, hogy jön egy politikai gyütt-ment ide, a mi nagy emberünkhöz képest? Ha mi sem tudunk itt megoldani a gondokat, majd pont egy olyan, aki 4 évet épp lehúzott a világpolitikában! Ugyanmán!
nov. 22. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem fog hamarabb véget érni se így, se úgy, sem, ha minden változatlan lenne.
nov. 22. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt sosem tudjuk meg, tehat ebben legfeljebb hinni lehet
nov. 22. 22:24
 8/10 Alain Delon ***** válasza:
Nem tudom, mi befolyása lehetne rá.
nov. 23. 09:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Trumpot megválasztották, és azonnal bedurvult a háború, még további fegyverhasználati engedélyek előtt. Jó reggelt. Putyin körberöhögi, kezdve azzal, hogy Trump behazudta, hogy felhívta Putyint, az oroszok közölték, hogy nem történt ilyen beszélgetés. Orosz hír erről, tessék: [link]
nov. 23. 10:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Valószínűtlen, mivel az egy fajankó, mindenesetre ez fog történni, ha Ukrajna veszít: [link]
nov. 24. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!