Csak 2 hónap és vége a rettegésnek Trumppal?
Figyelt kérdés
ma 13:07
1/10 A kérdező kommentje:
Nem megy atom
ma 13:08
2/10 anonim válasza:
Nem fogja egy csapásra megoldani a dolgokat.
Viszont, az biztos,hogy nem az eszkaláció lesz a célja, mint most a pelekánsnak.
4/10 anonim válasza:
Remélem. Putyin úgyis csak vele lesz hajlandó tárgyalni, Ursula és Bidenék még rég eljátszották ezt a lehetőséget, oefuia béke a legfontosabb, ártatlan 100 ezrek haltak meg, romokban Ukrajna egy jó része... mintha csak ez egy szuper dolog lenne, mintha ennek muszáj lenne így történnie.
5/10 A kérdező kommentje:
3.
Ahoz is kellene agy!
ma 13:29
7/10 árokpart válasza:
Kérdező! Ha az ember fél attól változik bármi is? Szerinted ha félünk akkor a mi félelmünkre hallgatni fognak a világ vezetői és amit mi szeetnénk azt fogják teljesíteni? Ha jó szolgalelkű félősök leszünk, akkor nagyobb lesz az esély a békére? Mi van akkor ha teszem azt mégcsak elé sem mosolyodok az elkövetkező két hónapban és utána sem lesz béke? Akkor nem mmagammal szúrtam ki, hogy milyen hülye voltam, hogy elszúrtam feleslegesen két hónapot az életemből mikor mégsem úgy alakultak a dolgok ahogyan én szerettem volna? Dehogyisnem!
8/10 A kérdező kommentje:
6,7.
nem tudom de a koronavírustól féltetek rendesen maszk oltás ..
ma 13:41
10/10 A kérdező kommentje:
9.
nem nagyon, mivel nem tudod magad kifejezni gondolom
AFÁZIÁS
Vagy!
ma 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!