Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Várod e már, hogy befejeződjön...

Várod e már, hogy befejeződjön Magyarország soros EU elnökségi megbízatása?

Figyelt kérdés
Fideszes vs. TISZA és óellenzéki válaszleetőségekkel:

ma 13:21
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok, és már várom hogy vége legyen! Ideje kilépni az EU-ból, és orosz édestestvéreink oldalára állni!
Fideszes vagyok, és nem akarom hogy vége legyen! Ideje Orbán Urunkat az EU királyává megválasztatni!
TISZA / óellenzéki vagyok, várom hogy befejőzdjön.
TISZA / óellenzéki vagyok, nem várom hogy befejeződjön.
5 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Orbán Viktor az Európai Bizottság vezetője lesz 4-5 év múlva.
ma 13:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért nem mindjárt az egész világé? Ha addig el nem viszi a koleszterin meg az elmebaj.
ma 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
2# nem, de Európában meghatározó lesz pár év múlva... ha tetszik, ha nem!
ma 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Azért az elég sokatmondó, hogy még a román miniszterelnök is trollkodott egy jót ezzel a bohóccal, amikor megérkezett az elnök úrhoz.
ma 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

3. Hát persze! Elmondanám, európai szinten Orbán egy senki (ezt azzal akarja ellensúlyozni, hogy mindent vétózni akar).

De Juncker is felpofozta nyilvánosan, mint egy kis kamaszt, a szavazásról meg simán kiküldték kávézni, mint egy hülyegyereket... Kb. mindenki bohócnak nézi. :D

ma 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Olyan, miért nincs, hogy én csak vagyok, de várom?!
ma 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Még az Albán miniszterelnök is Európa fekete bárányának nevezte Magyarországot amikor itt járt.
ma 15:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!