Maoria törzs tagjai lógó nyelvvel táncoltak, énekeltek, kiabáltak az Új-Zélandi parlamentben. Szerinted engedni kell a barbároknak, hogy hozzáférjenek a civilizált vitához, azáltal, hogy tisztességtelen előnyöket biztosítanak nekik?
Te meg miért találsz meg engem folyton? Mi zavar téged bennem ennyire?
De hogy válaszoljak: a korábbi kommentemben nyilván a Fidesz által képviselt magyarokat értettem, hiszen ha a képviselők tánca miatt barbároknak lehet nevezni a maorikat, akkor a kormány lopásai miatt tolvajnak lehet nevezni a magyarokat is. A kívülállóságom nem nekem jutott eszembe, a Fidesz propagandistái kezdték ellenségnek hívni az ellenzéket. Ellenség nem vagyok, de hogy nem vállalok semmiféle közösséget a Fidesszel és a szavazóikkal, az biztos. Most jó?
# Molyember
Azért, mert te törzsfelhasználó vagy, és véleményformáló.
Elég szomorú, hogy te csak Fidesz - nem-Fidesz mentén tudsz "gondolkodni".
Én mind a Fideszt, mind az Ellenzéket megvetem, erre mit lépsz ?
Hát ez egy jó buta kérdés.
De a videót én is köszi, kva menő önmagában is, hát még belevéve azt, hogy van aki még kiáll a népe kulturális értékeiért.
Szomorú, hogy pl hazánkban ennyire sárba van tiporva a magyar örökség.
"Mi zavar téged bennem ennyire?"
szerintem is zavaró vagy hogy te mindenben orbánt látod, még a külpol kategóriában is. egy iszonyat savanyú, depresszív alak vagy.
# 16
Szívemből beszéltél, nagyon szépen leírtad, amire gondoltam :)
"Te meg miért találsz meg engem folyton? Mi zavar téged bennem ennyire?"
Pedig igaza lehet. Érdekes módon mindig akkor jelensz meg amikor lehet egy jót magyarozni, ha az adott témához egyébként alig lenne közük hozzá. Más témakörökben nem nagyon mutatsz érdemleges aktivitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!