Mit nyer Európa azzal, ha támogatja Ukrajnát? Hoz ez bármi hasznot?
Figyelt kérdés
nov. 15. 03:26
11/16 anonim 

válasza:

Mondjuk Oroszország nem lesz a szomszédunk
12/16 Dzsonszi 

válasza:

Milyen érdekes, hogy eltűntek azok a kommentek, hogy meg kell védeni az ukránokat. Még a háború első évében GYIK-n mindig írták, hogy jót teszünk az ukránoknak ezáltal. Mióta mindenkinek nyilvánvaló, hogy esélytelen, hogy visszaszerezzék a területeket és csak fölöslegesen halnak meg ezrek, azóta az a szöveg, hogy inkább Ukrajnában harcoljanak az oroszok, mint máshol. Akkor annyira mégse érdekes az ukrán emberek élete?
13/16 anonim 

válasza:

Az amcsi fegyvergyáraknak hoz profitot, és ez sokkal fontosabb mint párszazezer ember élete akik úgyis meghalnának előbb utóbb, értem?
14/16 anonim 

válasza:

Lehet en vagyok naiv, de szerintem a profiton kivul mas is szamit. Tul altruista a felfogasom, de szerintem ha az ukranok, plaesztinok, izraeliek, oroszok nem lesznek lemeszarolva az jo is,.nem?
15/16 anonim 

válasza:

Putyint kérdezd meg ö mit nyert azzon kivül hogy, már csak magyarok,szlovákok vesznek töle gázt.Meg 2 ország belépet a natoba.Meg európa nyert még egy országot ukrajnát oroszország meg 3 várost de biztos meg érte.
16/16 A kérdező kommentje:
#14 De hát minél tovább harcolnak, annál többen halnak meg, szóval nem pont az lenne a jó ebből a szempontból, ha nem pénzelnénk a háborút?
nov. 17. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!