Az oroszok, ha túljutnak Ukrajnán, és majd mi jövünk, az EU, akkor nagyon kegyetlenek lesznek?
30, attól, hogy bagatelizálod, egyre többen beszélnek, egy esetleges háborúról a ruszkik és Európa közt.
És máig emlékszem, hogy még segitettek is nekem megérteni, hogy Oroszország, nem olyan hlye, hogy megtámadja Ukrajnát.
Én értem, hogy ez szerinted és még itt jópár másik kommentelőnek vicces, de egyre többen vannak Európában, akik szerint nem az.
# 32
Oroszország feketén - fehéren megmondta, hogy neki Ukrajna, Fehéroroszország, és a Kaukázus az érzékeny dolog, azokért képesek háborúba is menni, és csodálkoznak is, hogy Jajj, háború történt.
Oroszországnak a Kalinyingrád - Odessza tengelyen túl nincsenek érdekeltségei.
Sajnos ma már nem lehet értelmes beszélgetést folytatni itt, mert az oroszpártiak minden kérdést széttrollkodnak.
Azt várom, hogy ne trollkodják szét a kérdést, meg elvinni egy másik irányba. Te például mindig mindenről beszélsz, csak a kérdésről nem.
Kérdező, továbbra is kérdés, hogy Mi alapján vélelmezed, hogy Ukrajna után másokat is be fognak kóstolni ?
Amíg Ukrajna oroszbarát volt 2014 előtt, nem volt semmi problémánk az oroszokkal. És fenyegettek másvalakit az oroszok ?
Miért pont 2014 után történt meg a háború Ukrajnában ?
A szépséghiba továbbra is az az, hogy az Orosz - Ukrán háború azért nem a semmiből pattant ki, amikor 2022 februárjában Putyin megindìtotta a háborút, annak volt egy közel 8 éves előzménye szintén háborúsan. Nem háborúsan meg régebbi is.
Akkor Putyin már miért 2007-ben, (a grúz háború, meg a híres nevezetes NATO-meghívás előtt) beszélt ködös birodalmi, geopolitikai célokról? Tudod, a 2007-es müncheni biztonságpolitikai konferencián. Pedig akkor még hol volt a Majdani.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!