A német kormány Trump megválasztása után 24 órát se bírt ki, kormányválság alakult ki. Ez is Trump hibája vagy a németek voltak pancserek?
Figyelt kérdés
nov. 13. 19:51
1/6 anonim válasza:
Ez szerintem két külön dolog. Viszonylag nehéz elképzelni, hogy ilyen gyorsan esne szét egy kormány egy másik ország választásai miatt.
2/6 anonim válasza:
Tegnap szivasbuktat ettem, az is biztos Trump gyozelmevel van osszefuggoben.
Nemet kollegaimat megkerdeztem, annyit mondtak h felbomlott a koalicio mivel a penzugyminisztert kitettek koltsegvetesi vitak miatt. Februarban uj valasztad lesz de sok meglepetesre senki nem szamit. Maradni fog Sholcz mindenbizonnyal.
4/6 anonim válasza:
2-es: dehogy fog maradni:D úgy kirakják onnan öröm lesz nézni. végre.
6/6 anonim válasza:
Már előtte is recsegett ropogott.
Ukrajna miatt bukott meg.
A pénzügyminiszter, akit kirúgtak, nem helyeselte Ukrajna pénzügyi támogatását, a hitelfelvételt ehhez meg egyenesen ellenezte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!