Bhuthánban tényleg boldogok az emberek?
Figyelt kérdés
Ugye az egyetlen ország ahol van nemzeti boldogság index. Az ENSZ-nek van egy olyan felmérése hogy meghatározzák egy adott országban mennyire boldogok az emberek. Ezt többnyire gazdasági és szociális alapon számolják. De Bhután nem gazdag ország mint Dánia vagy Norvégia, nincsen olyan szociális háló mint a fenti országokban. Ennek ellenére boldogok ott az emberek. Ha jól tudom ez a modern világ stressz faktorait igyekeznek kiszűrni. Avagy net és gazdagság nélkül is lehetsz boldog. Mit gondolsz erről ?tegnap 17:52
1/5 anonim válasza:
igen de szerintem azért mert nem foglalkoznak másokkal, nem hülyítette le őket a média stb
mi Magyarok is a bolygót tekintve középmezőnyben vagyunk, de sokan irigykednek más emberekre, országokra stb (de nálunk ez jellemző is mint Magyarság)
ha valaki nem másokhoz méri tehát magát akkor könnyebben boldog lehet
4/5 anonim válasza:
Kérdező, szerinted ott hogy számolják ki a nemzeti boldogság indexet?
5/5 anonim válasza:
Én itthon is boldog vagyok, de ha egyszer eljutok Bhutánba turistaként akkor, tutira még boldogabb leszek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!