A NATO-nak is atommal kellett volna fenyegetnie az oroszokat?
Nem atommal, hanem a Wagner után egy ugyanúgy megállás nélkül átgyalogló hadsereggel, ami beszei Moszkvát...
Az a gondom ezzel a rohadt atombombával, hogy már immunis vagyok rá és szinte várom, hogy valaki gyújtson már rá egyre.
Nem normális, hogy heti szinten fenyegethetnek ezzel, következmények nélkül.
Ácsi bácsi!
Az ukrán háborúban többször annyi önkéntesnek hazudott nyugati katona harcolt már mint amennyi koreai most beszállt ebbe. Szerinted miért van maszkban a tüzérség, vagy a légvédelmisek amikor kamera előtt vannak?
Szóval nem az oroszok kezdték az eszkalációt.
Amúgy már megfenyegették az oroszokat "atommal" de azt mondták, hogy nyugi nekünk is van!!!
Engem nem érdekel, mikor, hol, mi volt, hanem, hogy ma mi van.
Ma fenyegeti a kontinensünk országait Putyin, vagy valamelyik beszélő feje hetente atomtámadással. Akármennyire is védi a hazaáruló kormányunk az ő érdekeiket Európában, ha egy eldurrana, abból mi is kapnánk bőven és a lovon, hátrafelé nyilazás sem védene meg minket.
Szerintem nem.
Abból induljunk ki, amít általában itt "mindenki" elfelejt, hogy az orosz ukrán háború KÉT NEM EU, NEM NATO tagország konfliktusa!!!
Innentől kezdve jogosan kérdezem, mi a fenének és jogon szól, avatkozik bele az EU, vagy bárki?...🤔
Csapd fel sürgősen a történelemkönyvet és olvasd el mi lett volna a másik lehetőség Japán elfoglalására…
Ami történt az jóval kevesebb emberi életbe került és Japánt sem kellett teljesen a földdel egyenlővé tenni.
7, én, mint EU és NATO tagállambéli állampolgár, szivből örülök, hogy nem olyanok döntenek az ukrán támogatásokról, akik hasonlóképpen gondolkodnak.
Sőt, továbbmegyek, 2008-ban, amikor az akkor Grúziában -ma már Georgia- egy akkor ellenzéki, magyar politikus, egy bizonyos Orbán Viktor, szolidaritásáról és támogatásáról biztositotta a megtámadott országot és azt mondta, hogy kutya kötelessége a nyugatnak fellépnie az agresszor országgal szemben.
Bárcsak ma kormányon lenne ez a politikus.
Igazából azok az érvek, amik miatt belépett oroszország a háborúba most teljesen érvényesek ránk is.
Enyhén szólva érezzük az orosz befolyás növekedését a NATO tagállamok között. A katonai fenyegetettség több, mint egyértelmű. A folyamatos légtérsértéseket sem mi követtük el a múltban és még sorolhatnám.
A saját biztonságunkat féltve valójában nekünk kellene lerohanni oroszországot és demilitarizálni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!