Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A demokraták miért voltak...

A demokraták miért voltak benne annyira biztosak hogy Kamala nyer ?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Annyira voltak biztosak benne mint a republikánusok.
tegnapelőtt 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Már 3 hónapja hatalmas csinnadrattát csaptak hogy Trump semmiképp se fog nyerni csak a kabala nyerhet de most valahogy nagyon felszívottak itt az oldalon alig találni meg őket
tegnapelőtt 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Hát de mindenki biztos abban hogy az nyer akit ő akar. Vagy legalábbis nagyon reméli. És én mint egy Kamala támogató azért voltam biztos benne hogy ő nyer mert azt hittem hogy az emberek és főleg a nők nem olyan hülyék hogy megszavazzanak egy olyan embert akinek pl az egyik nagyon közeli "haverja" olyanokat mond hogy: It's your body my choice, and men win again, there will never ever be a female president, never. We will keep you down forever. You will never control your own bodies, you will never be the president of the global empire, never gonna happen sweetie, your body our choice. Project 2025 is back on the menu. És nem ezt nem kiforgattam, hanem szószerinte ezt mondta. Én abban bíztam hogy ez amit ő elmondott nem fog beteljesülni.
tegnapelőtt 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Most akkor mit kérdezel?

Az itteni "szakértők" érdekelnek vagy a demokrata párt?

Az itteni "szakértők" bármit úgy állítanak, mintha az lenne a világ legbiztosabb dolga, max nem válaszolnak ha kiderül, hogy nem úgy van.

A demokrata párt meg bízott a saját jelöltjében, vagy ha nem akkor is kifelé azt mutatta, mert mást nem csinálhattak.

Nekem érdekesebb kérdés az, hogy miért Harrist indították, miért nem tartottak egy rendes előválasztást még 23-ban, mert már akkor is világos volt, hogy Biden nem képes egy kampányt végig csinálni. (lehet már 2020-ban se tudott volna, csak akkor a covidnak hála nem derült ki)

tegnapelőtt 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!