Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért sértette meg így hazánka...

Miért sértette meg így hazánkat ez a jelentéktelen sajtóorgánum?

Figyelt kérdés

Bár sok közös téma van, amely egyesítheti Donald Trump kormányát a populista és nacionalista erőkkel Európában, ez a szövetség törékenynek bizonyulhat. Még Orbán Viktor is nehézségekbe ütközhet, aki egyszerre udvarol Trumpnak és Kínának – írja a Financial Times. És itt jön az igazi szemétség: "Orbán úgy véli, a történelem most az ő oldalán áll. Magyarország azonban a történelem során sohasem a győztesekhez csatlakozott. Amikor belépett az Európai Unióba, az egyik akadémikus azt mondta, minden, amihez Magyarország csatlakozik, végül összeomlik. Talán Budapest átka Trumpot is eléri"

Igen, olykor megesett, hogy a rossz oldalra álltunk. De most az EU, amelynek szerintem mi is tagjai vagyunk, egyben van, sőt a Patrióták megerősödésével új erőre kaphat. Miről brekeg szerencsétlen szerző? A cikk eredetben: [link]

nov. 12. 14:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok Fideszes, de a Financial Times egy szélsőségesen baloldali újság. Amit a demokraták csinálnak, az mindig a világ teteje, amit a republikánusok, az meg mindig dögvész és halál.
nov. 12. 17:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Visítanak, hogy Trumpli nyer.
nov. 12. 17:21
 23/24 anonim ***** válasza:
Miért gondolja bárki is, hogy az amerikai újságirók kevésbbé pártoskodóak, mint a magyarok.
nov. 12. 17:22
 24/24 anonim ***** válasza:
73%
Az úgymond "patrióták" alatt a _bizonyítottan_ Kremllel kapcsolatban álló széljobbos politikai körökre gondolsz?
nov. 13. 03:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!