Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha gyakran állítják,hogy a...

Ha gyakran állítják,hogy a diplomások jobban támogatják mondjuk az amerikai demokrata pártot vagy más hasonszőrű pártot, miért nem teszik hozzá, milyen területen szerezték a papírt?

Figyelt kérdés

Én kerestem elemzéseket, meg a chat gpt-vel is "beszélgettem" erről.Lebontásra voltam kíváncsi.

A chat gpt is megerősítette, ami nyilvánvaló volt.Rengeteg kamu diplomás szavaz a demokrata pártra, akik TTK területen szereztek papírt.Olyan "értelmes" képzéseken, mint women studies, gender studies,critical race theory.

Persze, ez nem azt jelenti,hogy felsőfokú végzettségűek közül, csak ilyen "diplomások" szavaztak oda, de erősen felülprezentáltak.

Nyilván, az amerikai egyetemek beakarták tölteni a piaci rést, vagyis,hogy a liberális de rendkívül buta emberek kapjanak diplomát, mert ez az igényük.Ezért kitalálták ezeket a kamu képzéseket.

A republikánusokra jelentősen több műszaki,mérnöki diplomával rendelkező szavazott.Nem véletlenül.

Én villamosmérnök hallgató vagyok, eszembe nem jutna soha olyan pártra szavazni, mint a demokrata párt vagy az itthoni alteregóik, Momentum és társai.A hideg kiráz tőlük, teljesen irracionálisak.

nov. 10. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Mert a matematika rasszista, a critical race theory meg nem.
nov. 10. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem a tudományos szemlélet nem ennyire republikánus sajátosság, de ez csak a személyes tapasztalatom. Rengeteg olyan összeesküvés hívő republikánus van, aki áltudományokban hisz.

Ez nem jobb, mint a 74 gender van meg mindenkinek saját névmásai lehetnek és hasonlók.

Ha nem vagy szektás mentalitású és van gyomrod szavazni, akkor általában mindig csak a kevésbé rosszra tudsz.

nov. 10. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:

"A republikánusokra jelentősen több műszaki,mérnöki diplomával rendelkező szavazott.Nem véletlenül."

Bármi forrás? Már nem azért, de eleve elvileg titkos a szavazás, szóval legfeljebb közvéleménykutatás lehetne, de az is erősen kérdéses, hogy tényleg van komolyan vehető ilyen irányban.

nov. 10. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Infót, mérnökit szerintem alapból azok választják, akik ki akarnak törni a társadalmi helyzetükből. Genderológiára szerinted elmenne egy lány, vagy fiú, aki azért dolgozik, hogy egy elszegényedett értelmiségi családból vissza kapaszkodjon, vagy alapból szegény körülményekből kitörjön? Akinek meg egy kemény küzdelem a lakhatás megoldása családi támogatás nélkül, a munka találás befolyásos kapcsolatok nélkül, annak megtalálása, hogy mivel tud pénzt keresni, felzárkózni; Annak derogálni fog minden, amivel és ahogy ezek a demokraták foglalkoznak.
nov. 10. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!