Mi okból szavaztak a vártnál többen a latino, és a fekete férfiak, trumpra?
Szerintem azért, mert Trump egy egyszerű embernek tűnik, akivel tud azonosulni a köznép is.
Ez a Harris meg ilyen tipikus liberális értelmiséginek tűnt, akivel érintkezni sem lehet a 8 diplomája miatt.
Azért, mert nem jött be a demokraták woke hergelése, hogy a különböző bőrszínű embereket egymásnak ugrassza.
A fehér, fekete meg latino is ugyanolyan csóró. Néhány éve még bejött az identitás politika elterelő hadművelet, de az emberek életszínvonala egyre jobban romlik és egyre kevesebb embert fog boldoggá tenni a megélhető identitása, ha az az identitás a hídalatti koldus.
Persze a korrekt válasz a demokraták és a republikánusok egyidejű elkergetése lenne, de sajna azt hiszem örökre ebben az úgynevezett "demokrácia" rémálomban ragadtunk. A mai generációk biztosan. :(
Nem tudom mikor lesz a francia forradalomhoz hasonló világújító esemény.
Nem emiatt. Nezd, egy olyan orszagrol beszelunk, ahol 350 millioan laknak kb. Majdnem 40x annyian mint nalunk, plusz egy baromi nagy teruletu orszag, rengeteg fajta kisebbseggel. Itt is erosen megvan a varos-videk kulonbseg, ha megnezed a valasztasi terkepet pl Pennsylvaniaban, lathatod h mig Philadelphiaban kb 75% szavazott Harrisre, pár kilóméterrel arrébb már fordított a helyzet.
Szerintem ezek a szempontok dominaltak:
1. Jo gazdasagi helyzet, de az emberek meg mindig nem ezt erzik
2. Demokratak strategiaja: Bident keson valtottak le, nem volt sok ideje Harrisnek kampanyolni
3. Orosz miszinformacio, Elon Musk valasztasi beavatkozasa
4. Hatalmas anyagi kulonbsegek
5. Latinok felnek h a latino bevandorlok elveszik a munkajukat
6. Harris nő
7. Harris színesbőrű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!