Most, hogy visszajött Donald J. Trump elnök úr, Európának meg kell tanulni egyedül szembeszállni az oroszokkal?
Csak az a baj, hogy az oroszok az európaiak vérét akarják.
4, volt olyan, nem is olyan rég, hogy velük volt a fél kontinens, mindenki, minket is beleértve örömmébóditódott, mikor felszabadult alóluk.
Nem gondolom, hogy kétszer belelépni ugyanabba a liftaknába, annyira jó döntés lenne.
Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak, tegnap bennem is ez járt inkább.
Európa két tűz közé fog szorulni és nem tudom, hogy mi lesz, de, hogy a többség egészen biztosan nem fog ezzel jól járni, az fix.
Egyre sötétebbnek érzem az egyre közelebbi jövőt.
"Trump mondjuk kilép a NATO-ból, az azért hazavágna itt mindenkit rendesen."
Engem pont nem. Én eddig is hozzá voltam szokva a katonai szolgálathoz, meg amúgy is sokkal szívesebben mennék el hirtelen egy fejlövéssel mint hosszan betegeskedve. Ebben a korban ez már sokkal jobb.
Majd a sok nyámnyila pávát vágja haza akik eddig az egyetemeken rontották a levegőt és gránát még nem robbant mellettük. Nincsenek hozzászokva hogy lövészgödörben alszanak az eső meg esik rájuk. Na ott fognak maguk alá fosni.
A magad nevében beszélj, hogy lőjenek fejbe! Ne más életével játssz!
Attól meg, hogy nincs eszed az egyetemhez, másokat lenézel, hogy oda járnak, még egyedül te vagy, aki rontja a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!