Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most, hogy visszajött Donald...

Most, hogy visszajött Donald J. Trump elnök úr, Európának meg kell tanulni egyedül szembeszállni az oroszokkal?

Figyelt kérdés
Trump mondjuk kilép a NATO-ból, az azért hazavágna itt mindenkit rendesen. Az orosz felbátorodna, és a Baltikumnak reszeltek. Hacsak a franciák, a britek meg a németek meg nem rázzák magukat, és nem rittyentenek össze egy olyan európai haderőt, ami után Moszkvában háromszor is meggondolják, hogy merjenek Nyugat felé támadni.

nov. 7. 10:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Nem, meg kell tanulnia szövetkezni az oroszokkal.
nov. 7. 10:24
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem eleg sotet idok jonnek most. En komolyan nem ertem itthon mit akarnak ennyire Trumptol.
nov. 7. 10:26
 3/11 A kérdező kommentje:

Csak az a baj, hogy az oroszok az európaiak vérét akarják.

nov. 7. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:
3%
#2 Én pl. azt akarom, hogy egész Európa orosz érdekszférába tartozzon, még Portugália, Írország, Izland, és Grönland is, és felejtsék el Amerikát. Oroszország az európai szuperhatalom, velük kéne lennie az összes európai országnak, nem pedig a tengerentúli Amerikával.
nov. 7. 10:30
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

4, volt olyan, nem is olyan rég, hogy velük volt a fél kontinens, mindenki, minket is beleértve örömmébóditódott, mikor felszabadult alóluk.

Nem gondolom, hogy kétszer belelépni ugyanabba a liftaknába, annyira jó döntés lenne.

nov. 7. 10:36
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak, tegnap bennem is ez járt inkább.

Európa két tűz közé fog szorulni és nem tudom, hogy mi lesz, de, hogy a többség egészen biztosan nem fog ezzel jól járni, az fix.

Egyre sötétebbnek érzem az egyre közelebbi jövőt.

nov. 7. 10:37
 7/11 anonim ***** válasza:
nov. 7. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Mért kéne? Európának békén hagyni az oroszokat kéne már megtanulnia.
nov. 7. 10:41
 9/11 anonim ***** válasza:
11%

"Trump mondjuk kilép a NATO-ból, az azért hazavágna itt mindenkit rendesen."

Engem pont nem. Én eddig is hozzá voltam szokva a katonai szolgálathoz, meg amúgy is sokkal szívesebben mennék el hirtelen egy fejlövéssel mint hosszan betegeskedve. Ebben a korban ez már sokkal jobb.

Majd a sok nyámnyila pávát vágja haza akik eddig az egyetemeken rontották a levegőt és gránát még nem robbant mellettük. Nincsenek hozzászokva hogy lövészgödörben alszanak az eső meg esik rájuk. Na ott fognak maguk alá fosni.

nov. 7. 10:48
 10/11 anonim ***** válasza:
56%

A magad nevében beszélj, hogy lőjenek fejbe! Ne más életével játssz!

Attól meg, hogy nincs eszed az egyetemhez, másokat lenézel, hogy oda járnak, még egyedül te vagy, aki rontja a levegőt.

nov. 7. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!