Más is nehezen dolgozza fel ezt a tragédiát, hogy a 34-szeresen elítélt, nőgyűlölő, homofób, szenofób Trump lesz az USA következő elnöke?
Az abortusz ellenség az miért baj neked?
Azt akarták hogy 9 hónaposan is legálisan meggyilkoljanak egy kisbabát.
Mégis milyen ember az aki ilyet tenne egy kisbabával? milyen nő az ilyen? Vannak gyermekotthonok ha annyira nem akarja, meghát nem kell b@szni. vagy szedjen tabletát ha annyira b@szni akar.
Én Kamalának szurkoltam, de 2016-2020 után már könnyebben fogadtam el, Trump 2. győzelmét.
Deportálás, elvileg elsőre csak Ohio és Coloradoból akar deportálni illegális bevándorlókat és azok közül is csak azokat, akinek köze van vmilyen bűnözéshez.
A szövetségi abortusz bevezetéssel én sem értek egyet. 2 évvel ezelőtt volt szövetségi szinten az abortusz, de a Legfelsőbb Bíróság eltörölte és vissza adta döntés jogát állami szintre, jelenleg állami szinten van ez a kérdés.
Fizetős egészségügy: itt viszont meg kell próbálni amerikai ésszel gondolkozni és nem európaival, ugyanis nálunk természetes a tb utáni ingyenes ellátás, Amerikában nem, ők úgy értelmezik, mint egy szolgáltatás amiért fizetni kell, a társadalom nagyon nagy része nem támogatja az ingyenes egészségügyi ellátást, mivel úgy fogják fel, mint nálunk a segélyeztetést, hogy dolgoz meg érte, ha igénybe akarod venni.
Az amerikaiak azért szavazták meg Trumpot, mert gazdasági pangás van náluk, mint ahogy nálunk is meg fél Európában. Nő náluk a munkanélküliség, inflációtól szenvedtek/szenvednek, rosszabbul élnek, a "rozsdaövezet" államokban 1 kivételével az összesben Trump győzött, holott ezek régen mind demokrata államok voltak.
Ó hogy én mennyire élvezem a mai napot!
És még mennyit fogtok ti sírni mostanában!
Liberális könnyek... ó jeeee! A legjobb!
9-es
Óvatosan a kárörvendéssel, mert lehet másfél év múlva 2026-ban lehet visszacsap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!