Megbukik Január 15-én a német kormány vagy sem?
Figyelt kérdés
Kormányválság van Németországban, Olaf Scholz kancellár kirúgta a kormányból a liberális koalíciós társát Christian Lindnert.
Olaf Scholz bizalmi szavazást kért a kormányával szemben január 15-én a Bundestagban.
Megbukik a német kormány?
tegnap 22:16
A kérdező szavazást indított:
Igen, megbukik
Nem, addig rendeződni fog a viszonyuk és meg marad a többségük
Nem tudom
8 szavazat
1/7 anonim válasza:
Tökmindegy. Úgyis földbe van állva az egész német nehézipar, mert az oroszok most nem vehetik a kocsikat meg a szerszámokat.
2/7 anonim válasza:
Jó lenne.
Degenerált jelzőlámpás libernyákok.
3/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Én itt élek, a németek ki nem állhatják Scholzot, meg a koalícióját, ez látszik is a támogatottságukon. A valaha volt legrosszabb kancellárnak tartják.
4/7 anonim válasza:
#2 Az a baj, hogy ez ránk is kihatással van/lesz sokkal súlyosabban, mint másnál. Szóval szidjad csak őket. ;)
5/7 anonim válasza:
Remélem megbukik és Sahra Wagenknecht pártja veszi át a hatalmat.
6/7 anonim válasza:
Pont pár hete néztem a jelenlegi közvéleménykutatásokat.
Totál lejtmenetben van Scholz pártja, meg mindegyik kormánypárt. Veszniük kell!! Az emberek ezt akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!