Miért hasonlítják ilyen sokan Kamala Harris idei teljesítményét Hillary Clinton 2016-oséhoz?
Figyelt kérdés
tegnap 14:46
1/6 anonim válasza:
Mert ezt a választást is az oroszok nyerték meg Trumpnak, itt is nő volt a másik jelölt
2/6 A kérdező kommentje:
Rossz kategóriába írtam ki a kérdést!
tegnap 15:22
3/6 anonim válasza:
Vicces lenne, ha 4 év múlva a republikánusok indítanának egy nőt, a demokraták meg férfit és akkor megint a republikánusok nyernének.
4/6 anonim válasza:
1
Persze,mert a dem kézben lévő közösségi médiákat,stb újra meghekkelték az oroszok.
Nyilván.
El ne gondolkodjatok hogy a liberális minden illegális bevándorlás befogadóképessége,és beteg embereknek plusz jogokat ,és extrém figyelmet adó liberális-woke talán, de csak talán nem jó út a tömegeknek.
Ehelyett konteózzatok,és hülyézetek le mindenki mást.
6/6 anonim válasza:
5
1973 ig azok voltak,de nem rájuk gondoltam elsősorban.
Ha nekem kényszeres késztetés van pl hogy naponta 20x mossak kezet az betegség.
Van bno kódja,stb
Ha valaki ,akinek mondjuk farka van,hirtelen nőnek érzi magát,követeli hogy nőnek kezeljék,női öltözöt,és wct használ,vagy épitenek neki egy gender semlgeset,az bezzeg nem beteg...
Na ezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!