Aki örül, hogy Trump lett az elnök, az miért örül? :D
Mert Amerika elkanászodott és az egész világot woke-ká akarja tenni. Trump viszont izolácionista és alatta Amerika csak magával fog foglalkozni.
Másik amiért örülök, mert odaadja Ukrajnát a ruszkiknak.
Nem tudom a magyaroknak miért jó egy bevándorlásellenes vezetés.
Sok magyar menne dolgozni Amerikába pl.
Meg ezek a védővámok, illetve oroszpártiság csak gyengíteni fogja Európát.
Én örülök neki.
Rég volt már, hogy valami külső sikernek igazán tudtam örülni.
Én elsősorban nem politikai érdekek miatt örülök neki, hanem azért, mert Trump kitartása, akaratereje számomra példa. 4 éve vesztett, de nem tűnt el, mint egy bukott elnök, hanem újra a csúcsra került, 78 évesen.
Emberileg is bírom, mert nem az a karótnyelt komoly politikus, hanem fiatalos, pimasz, energikus. Jó fej.
Másodsorban politikailag is jó, hogy ő lett az elnök. Bár én független vagyok politikailag, de a háborút illetően a Fidesz nézetével értek egyet, miszerint nem szponzorálni kell a háborút, hanem béketárgyalásokat kell kezdeményezni. Úgy tűnik, Trump is háborúellenes. Na meg a magyar kormányfő jó barátja, ami az amerikai-magyar kapcsolatoknak is jó.
Szóval az én szemszögömből minden Trump mellett szól.
1. Békét fog teremteni, Ukrajna sorsa már rég megpecsételődött amúgy. Területeket fog veszteni... jogosan.
2. Ez az EU ra és az idióta EU vezetőkre is hatással lesz, mert ha a fantasztikus Ukrajna projekt megakad, nincs szövetséges( USA), akkor nincs köldökzsinór sem Zelenszkij számára, tehát az EU is igazodni lesz kénytelen.
3. Amerika ( USA) nem fog vilagcsendőrt játszani, hanem saját devianciáit próbálj helyre tenni.
4. Az amerikai - magyar kapcsolatban reálisan óriási javulás várható.
Trump nagyon karizmatikus, jó fej, szórakoztató, mafabiztos, jó szónok. Jobb ember, kevésbé őrült mint Kamala, aki bűnözőket támogat, a blm-es pusztítást, a fehérellenességet, az illegális beviket, az lmbtq-s őrültségeket. Vagy az ukrán vérszivattyút és a többit. Trump alatt nem volt háború... egy sem.
Kamala unszimpi, indiai-jamaicai, feslett erkölcsű, rettenetes személy. A feje is üres. A woke, fehérellenesség, háború visszaszorulhat. És sok minden.
"emellett ha annyira fideszt akarja valaki hatalmon tartani"
Mivan, ha valaki a Fideszt akarja bukni látni? A leírásod alapján ebben sokkal jobb egy Trump elnökség.
"Aki örül, hogy Trump lett az elnök, az miért örül?"
Mert hülye.
#1 "Másik amiért örülök, mert odaadja Ukrajnát a ruszkiknak."
Majd nem fogsz, mikor kijönnek a spájzból a ruszkik és mondjuk megerőszakolják a lányodat...
#3 "Emberileg is bírom, mert nem az a karótnyelt komoly politikus, hanem fiatalos, pimasz, energikus. Jó fej."
Nem fiatalos és pimasz, hanem egy vén bohóc, aki azt hiszi, hogy a naracs festék jól áll neki.
Trump egy ostoba vénember, aki jobban tenné, ha 78 évesen inkább költené a rengeteg pénzét és utazna, élné az életét, ahelyett, hogy megváltót játszik.
Kamala se volt a legjobb jelölt, de legalább nem egy agyatlan vén fax.
Ebben a topic-ban Trump szimpatizánsait kérdezték.
Értem, hogy te nem bírod Trump-ot, de ezért felesleges volt idejönnöd, és vitatnod mások érveit, akik nem értenek veled egyet, mert ezt a topic-ot nem neked nyitották.
Ha te Kamala-nak szurkoltál, az a te dolgod.
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!