Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megint a Fidesznek lesz igaza...

Megint a Fidesznek lesz igaza hogy Trump nyer?

Figyelt kérdés
Szerencsétlen Kamalának esélye sincs.

nov. 6. 05:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Hogy ne lenne esélye, matematikai esélye még bőven van Kamalának, deee nyilván most már kijelenthető, hogy Trump nyert. Sőt a republikánusok nem csak az elnöki széket viszik, hanem a képviselőházat meg a Szenátust is, 2 évig korlátlan hatalmuk lesz Trumpéknak.

De a nagy örömködésben most abban kell bízni, hogy Trump nem tartja be a kampány ígéretét és nem indít vámháborút az európai autóipar ellen, mert azt Magyarország súlyosan megérzi a jelenlegi gazdasági helyzetben.

nov. 6. 05:50
 2/15 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy a Fidesznek jó lesz, teljesül az akaratuk és majd mondják hogy ők megmondták.
nov. 6. 05:54
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Én arra leszek kiváncsi, hogy január 21-én Trump beiktatása utáni 24 órában beszünteti-e az Ukrán-Orosz háborút, ahogy ígérte...meg a sok fideszes könnyes szemmel elhiszi neki, hogy így is lesz.:)
nov. 6. 06:05
 4/15 Dr. Pócsfai Ödön ***** válasza:
0%
Szerencsére a magyar nép barátja, Donald Trump fog diadalmaskodni az elnökválasztáson.
nov. 6. 06:32
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
3# Arra a fél világ kíváncsi lesz.
nov. 6. 06:34
 6/15 A kérdező kommentje:
Ellenzékiek nagyon hallgatnak, én is reggel félve néztem meg. Erre azt látom hogy ez a h*lye öregember vezet., 😭
nov. 6. 06:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel eddig is azt mondták az utolsó napokban, hogy pénzfeldobás kb. hogy ki nyer, ezért bárki nyer, nem nagy meglepetés.

Minket itt inkább az kell, hogy érdekeljen, hogy jó lesz-e ez nekünk, és mivel Trump egyből vámokat akar az autókra pl., ez biztosan nem lesz nekünk itt jó, akik ki vagyunk erősen téve az autógyártásnak.

nov. 6. 06:44
 8/15 A kérdező kommentje:
A Fidesznek lesz jó nagyon.
nov. 6. 06:48
 9/15 anonim ***** válasza:
nekünk jó a zsa [link] nem annyira:D
nov. 6. 06:52
 10/15 anonim ***** válasza:

nekünk jó a zagyvásoknak nem annyira:D

[link]

*javítva

nov. 6. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!