Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért foglalkoznak az emberek...

Miért foglalkoznak az emberek Magyarországon azzal hogy ki lesz az amerikai elnök?

Figyelt kérdés

Mikor otthon laktam akkor nem érdekelt egyáltalán. Persze tudtam hogy ki az aktuális elnök de azt nem hogy pl Obamanak ki volt a kihívója.

Mióta kint élek azóta tájékozottabb vagyok és ilyenkor a csapbol is a politika folyik. A választási kampány alatt a postaláda tele van politikai hirdetésekkel és ahogy közeledik a választás, egyre több sms-t kapok hogy kire szavazzak.

Gondoltam a magyar oldalakat bújom inkább de azt látom hogy ott is az amerikai elnöválasztás a téma és akkor kérdezgetik az embereket, a politikai elemzők is arrol beszélnek, külön amerika szakértőt(!) kérdeznek.

Miért érdekli ez az embereket?

A bosszantó hogy pofa alapján ítélkeznek hogy melyik elnököt szeretnék de nem ők élnek kint, nem nekik kell a magasabb adókat fizetni, a magasabb benzin árakat és nem ők viselik a többi következményt sem. Még jó hogy külföldi nem szavazhat.

ma 03:05
 1/5 anonim ***** válasza:
41%

Mert Magyarországra is befolyással van, hogy milyen politikát fog folytatni az USA elnöke.

"de nem ők élnek kint, nem nekik kell a magasabb adókat fizetni"

Fontos számunkra az ideológia. Általában külföldön is drukkolunk annak, akik a miénkhez közelebbi ideológiát vallanak.

ma 03:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem akit leginkább érdekel azok vagy LMBTQ WOKE pártiak vagy ellenesek vagy pedig még az Ukrán háborúra való hatása miatt. Akiből sem a háború sem a fent említett ideológiák nem hoznak ki semmi reakciót az az ember az USA választást sem fogja érdekelni.
ma 03:35
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert az USA jelenleg a világ vezető hatalma, és nagyon nem mindegy, hogy kinek a kezébe kerül a világ.

Ezt a Harris-t én egy feminista szónokként tudnám elképzelni, aki LMBTA zászlót lengetve mosolyogva fotózkodik Conchita Wurst-al.

A politika sosem arról szólt, hogy cuki embereket választunk, mert a cukik alkalmatlanok a

ma 03:57
 4/5 anonim ***** válasza:

alkalmatlanok a vezetésre.

Donald Trump-ban minden megvan, ami ahhoz kell, hogy a világ vezető hatalmának embere legyen:

Rámenős, magabiztos, sikerre éhes, nem érdekli más véleménye.

Ő nem cuki, mint Harris de ízig-vérig politikusnak való.

#3 voltam

ma 03:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert buták.
ma 04:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!