Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted Trump vagy Harris...

Szerinted Trump vagy Harris fog nyerni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre. Szerintem hajszállal, de Trump fog nyerni. Sajnos.

nov. 5. 09:26
A kérdező szavazást indított:
Trump
Harris
23 szavazat
1 2
 1/14 MDaniel98 ***** válasza:
65%
Szerintem Trump.
nov. 5. 09:30
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Egészen hétvégéig azt hittem Trump, de most már azt hiszem, hogy Harris kicsivel behúzza.
nov. 5. 09:39
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Harris. Trump pedig ismet 4 evig orjongeni fog.
nov. 5. 09:39
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Silver Nate 80.000 szimulációt futtatott le, bár nem igazán ismerem a modeljét, de szerinte a 80.000 szimulációból 40.012-szer Harris nyert.
nov. 5. 09:40
 5/14 anonim ***** válasza:
46%

Harris. Az ABC News már jóval a választás előtt leközölte véletlenül az eredményt.

[link]

nov. 5. 09:43
 6/14 anonim ***** válasza:
23%

Sajnos Harris...

Szóval jöhet még pár háború a világban. Az USA végleg elveszti elrettentő tekintélyét.

nov. 5. 09:44
 7/14 anonim ***** válasza:
52%
Szerencsére Harris. Még egy nap szívrohamot ki kell hordani, de szerintem meglesz neki.
nov. 5. 09:46
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Egyik fél győzelme sem jó a Fidesznek.

Ha Harris nyer, akkor marad minden ahogy eddig, elszigetelődünk, Orbán Trump győzelmére tett fel mindent.

Ha Trump nyer, és betartja, amit ígért, hogy az európai, kínai autókra 100% büntetővámot vet ki, akkor a magyar gazdaság a padlón marad. Nekem mindegy, csak a Fidesznek fájjon.

nov. 5. 10:11
 9/14 A kérdező kommentje:

Ha Harris nyer és a Fidesznek is rossz, annak csak örülnék.

Ha Trump nyer, akkor fel kell készülni, hogy milyen bődületes baromságokat fog csinálni még 4 év alatt.

nov. 5. 10:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo!Trump fog nyerni!
nov. 6. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!