Miért nem vették fel Mongóliát a Szovjetunióba? Elvileg benyújtotta a csatlakozási kérelmét.
Figyelt kérdés
nov. 5. 03:07
1/5 anonim válasza:
A Szovjetunióba viszonylag nehéz volt bejutni. Nem volt olyan átjáró ház mint az EU ahová minden barom beléphet.
2/5 anonim válasza:
Ezt nem tudom, de Bulgária még a másik ismertebb példa, amely kifejezetten kérte hogy szovjet tagköztársaság lehessen. Elutasították, az okát ugyan nem tudom, de viszonylag elérhető irodalma van.
3/5 anonim válasza:
Megtaláltam, amit kerestem, egy nagyobb fórumrészletet Bulgária csatakozási kérelmeinek elutasításáról.
Azt, hogy Mongólia esetében is ugyanezek voltak-e az szempontok, indokok (a kérelemé és az elutasításé), azt nem tudom még, erről még nem kerestem részletesebben. Talán adaléknak addig is jó lehet.
5/5 anonim válasza:
No most meglett ugyanúgy a Quorá-n egy kérdés (válaszokkal) a Mongóliát illető csatlakozási kérelemről is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!