Ha Harris nyer, akkor az USA tovább küldi majd Ukrajnának a fegyvereket, vagyis az USA továbbra is a háború főszponzora marad?
Ha Trump nyer, akkor van nagy baj.
Trump elnöksége alatt lépten nyomon kritizálta Kínaiakat.
Még Putyin is Harrisak drukkol.
Elég pár kattintás. Nem csak a fideszes agymosást kell nézni akik szerint Oroszország sose támadja meg Ukrajnát ezt a hülye is tudja.
Nagyon sajnálom Ukrajnát, és az ukrán nemzetet.
Szörnyű, hogy feláldozta őket az USA és nem érdekli, az ártatlan emberek sorsa.
Szerintem s fegyver gyártó cégeknek már akkor hatalma van, hogy az elnökök felett állnak.
Ezért lényegtelen ki az elnök.
Nem, mert Oroszország a háború legfőbb szponzora. Hiszen ők indították a hódító háborút.
Putyin nyilván Trumpnak drukkol, mert Trump nem fog többé fegyvereket küldeni Ukrajnába. Esetleg Putyin belemegy egy pár éves tűzszünetbe, hogy addig is regenerálódhasson Oroszország és újult erővel próbálhassák meg elfoglalni Ukrajnát - addig is senki sem fogja fegyverekkel támogatni az ukránokat, hiszen nem lesz háború évekig. Emlékezzünk vissza a 2014/2015-re (minszki egyezményekre) és 2022-re, ugyanaz történhet meg - Putyin szava SEMMIT nem ér.
Hogy honnan jön az a propaganda, hogy Putyinnak Harris lenne a jobb, azt nem tudom és nem is értem, mert semmi logika nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!