Ha ezen két ország közül MUSZÁJ VÁLASZTANOD, akkor hová költöznél szívesebben? Melyiket kedveled jobban?
12 év Anglian után is az USA-t választanám. Egyedül Anglia relatív közelsége miatt vagyok még itt.
Az angol időjárást, kultúrát, embereket még mindig nem tudtam elfogadni. Amolyan sunyi, lerázós, zárkozott, hazudós kultúrájuk van rossz munkamorállal, alacsony felelősségvállalási hajlandósággal, helyenként erős idegenellenességgel karöltve.
Az UsA-ban ilyen nem állna fenn, hiszen bevándorlókra épült az egész ország, nyitottabbak, barátságosabbak, őszintébbek az ottani emberek. Ugyanakkor kevésbé sznobok mint a britek, osztályrendszer sincs mint a briteknél és változatosabb a földrajz, időjárás.
12
Ja azt kifelejtettem, az angolok származás alapján ítélnek meg, nagyon fontos számukra a vér, az amerikaiak inkább jellemre, személyiségre , elért eredményekre stb.
15
Nem értelmesebb. A felső középosztályt leszámítva butábbak mint egy átlag kelet-európai. Az amerikaiaknál sem sokkal tájékozottabbak.
14
Amerikában inkább a déli részeken élő Redneck lakosságra jellemző.
Angliában viszont rendszerszintű a kirekesztés és az angolok és éreztetik veled ha más vagy.
Szerintem fordítva. Egy átlag angolt nem fog meglepni ha kiderül rólad külföldi vagy, esetleg más a vallásod. Amerikaiak még a brit akcentuson sem tudják túltenni magukat, holott az az eredeti...
Egy angol pontosan tudja merre van kelet-europa, lehet még magyar ismerősei is vannak ha találkozol vele, egy amerikainak valószínűleg egy tök új élmény, hogy külföldivel találkozik aki nem mexikói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!