Szijjártó mekkora ász szakmailag és emberileg a többi külügyminiszter szemében szerinted?
Figyelt kérdés
nov. 3. 06:31
1/8 anonim válasza:
Pont annyira, mint akármelyik másik beszélő ruszki fej Moszkvában.
Ha magyar miniszterként tekintenék rá, akkor meg hazaáruló és a hackergate-es barátságérdemrendje után, már papirja is van róla, hogy az.
Bár ezt igazából a teljes magyarnak hivott bábkormányra el lehet mondani.
2/8 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon előtudja magát adni és eljátszani a külügyminiszterek királya stylet... Amúgy igazad van 1-es...
nov. 3. 06:36
3/8 anonim válasza:
Súlytalan, tekintélytelen. Én is el tudnám látni a munkáját, megmondják mit mondjak és azt mondom.
4/8 anonim válasza:
Én sem szeretem Szíjjártót, de ez nem teszi súlytalanná. Mivel az ország tök más irányban mozog, mint a legtöbb szövetségesünk, így a külpolitika és a diplomácia kiemelten fontos a kurzusnak (az, hogy ezt ilyen Erdogan meg Putyin-féle rongyemberekkel parolázásra használják, az most mindegy), Szíjjártó meg csomó olyan helyen pacsizik, ahol nem pacsiztunk előtte. Ezt tudja róla Európa is, egyáltalán nem egy ismeretlen nímand.
5/8 Krampusz1 válasza:
Egy zajos-hangos orosz bohóc.
...és ha ezt olvassa, tuti be fogja kéretni a magyar nagykövetet.
6/8 anonim válasza:
Szakmailag: ott kavar, ahol épp a nemzet érdeke fontos - szerinte meg Viktorta szerint.
Emberlieg? Szerintem egy görcs. Nagymenőzik, hogy mekkora májer a nagy semmire.
5#: Ez tetszik:):
"...és ha ezt olvassa, tuti be fogja kéretni a magyar nagykövetet."
7/8 anonim válasza:
szíjártó egy utasításokat végrehajtó orbán szolga, semmi különös tehetsége nincs csak azt teszi amit a fődisznó mond neki.
8/8 anonim válasza:
Jelentéktelen rikácsoló hangú kifutófiú Putyin szolgálatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!