Trump vagy Harris?
Kiváncsi vagyok ki kire szavazna?
!SEMMI ROSSZINDULAT!
Ha Trump kiállna amellett, hogy Ukrajnában az oroszok nem érvényesülhetnek, akkor őrá.
De mivel egy félőrült, aki megmondta, hogy Ukrajnát nem fogja támogatni semmivel a jövőben, sőt, a kelet-európai NATO-tagokat sem (mi is azok vagyunk) , még bíztatni is fogja az oroszokat, hogy támadják csak meg ezeket, így katasztrófa lenne a NATO, és egyben Európa jövőjére nézve a személye.
Ez kicsit nagyobb súllyal esik nálam latba, mint a gendervécék, vagy a nemi-, etnikai kvóták. Amiknek ugyan mereven ellene vagyok, de az életemet mégsem veszélyeztetik.
Ezt idén mondta.
Ukrajnát pedig továbbra is támogatják, és fogják is, ne bizakodjatok.
Egy hete szavaztak épp meg erre 50 milliárd USD-t.
"gendervécék, vagy a nemi-, etnikai kvóták. Amiknek ugyan mereven ellene vagyok, de az életemet mégsem veszélyeztetik."
Veszélyeztetik azok, csak még nem tudsz róla.
Gendervécétől még senki nem halt meg. A vöröscsillagos bombázóktól már rengetegen. Ez valódi, életellenes veszély, nem csak ízlés, értékrend, pártpolitika, közéleti kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!