Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump vagy Harris?

Trump vagy Harris?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok ki kire szavazna?

!SEMMI ROSSZINDULAT!

nov. 2. 14:38
A kérdező szavazást indított:
Trump
Harris
teljesen mindegy....
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Truriss
nov. 2. 14:39
 2/9 A kérdező kommentje:
tessé?
nov. 2. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
25%

Ha Trump kiállna amellett, hogy Ukrajnában az oroszok nem érvényesülhetnek, akkor őrá.

De mivel egy félőrült, aki megmondta, hogy Ukrajnát nem fogja támogatni semmivel a jövőben, sőt, a kelet-európai NATO-tagokat sem (mi is azok vagyunk) , még bíztatni is fogja az oroszokat, hogy támadják csak meg ezeket, így katasztrófa lenne a NATO, és egyben Európa jövőjére nézve a személye.

Ez kicsit nagyobb súllyal esik nálam latba, mint a gendervécék, vagy a nemi-, etnikai kvóták. Amiknek ugyan mereven ellene vagyok, de az életemet mégsem veszélyeztetik.

nov. 2. 14:51
 4/9 PMC Wagner ***** válasza:
57%
#3 Valami olyan rémlik hogy azokat a tagokat szarná le amelyek nem tesznek eleget a NATO által megszabott 3% os gdp haderőre való költésének. Ennek az utóbbi időben szinte minden kelet európai tag eleget tesz. Ukrajnát meg jelenleg a demokrata vezetés is már úgy kezeli hogy jó ennyi volt a buli és kész
nov. 2. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
27%
Én
nov. 2. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Ezt idén mondta.

Ukrajnát pedig továbbra is támogatják, és fogják is, ne bizakodjatok.

Egy hete szavaztak épp meg erre 50 milliárd USD-t.

[link]

nov. 2. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

"gendervécék, vagy a nemi-, etnikai kvóták. Amiknek ugyan mereven ellene vagyok, de az életemet mégsem veszélyeztetik."

Veszélyeztetik azok, csak még nem tudsz róla.

nov. 2. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
4: igen ezt mondta, valószínű a 3-as az átlátszó.hu vagy lakmuszról tájékozódik.
nov. 2. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Gendervécétől még senki nem halt meg. A vöröscsillagos bombázóktól már rengetegen. Ez valódi, életellenes veszély, nem csak ízlés, értékrend, pártpolitika, közéleti kérdés.

nov. 2. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!