Az USA-ba megéri kivándorolni?
Nyilvánvalóan folyékony angol nyelvtudással.
Most a kérdés nyilvánvalóan más nyugat-európai országokhoz viszonyítva, mint pl az 5 északi ország (🇮🇸🇳🇴🇸🇪🇩🇰🇫🇮) a Benelux országok (🇳🇱🇧🇪🇱🇺) és a német nyelvű orszagok (🇩🇪🇨🇭🇦🇹). Az alábbi országokhoz viszonyítva megéri az USA-ba költözni?
Az UK, Franciaország elesett, innen tömegével menekülnek az emberek. Magyarországhoz meg nem érdemes semmit sem viszonyítani, mert ennyi erővel Bangladeshez meg Nigériához is hasonlíthatjuk (🇧🇩🇭🇺🇳🇬)

Folyékony angol nyelvtudás oda kevés lesz.
Azt a helyiek is tudnak.
Nehéz letelepedési engedélyt kapni ott.Akkor a legkönnyebb, ha valamilyen kutató vagy PHD-val.Őket könnyebben beengedik.
Ja, meg az USA-ban is jó környéket kell kifogni, mert ott aztán vannak gettók.
Viszont a rosszabb környékeken már $1.000/m2 már vehetsz ingatlant, amire Európában álmodni sem álmodhatsz.
Latinók milliói érkeznek az USA-ba konkrétan nulla angol nyelvtudással. Tehát a kb C1-es angolommal mégiscsak előrébb vagyok tőlük.

Európában szerintem jobb élni. Sokkal jobb például a közösségi közlekedés, nem autóra van minden tervezve. De jobb mondjuk a munka/magánélet egyensúly is, az embereknek általában több szabadadidejük van egy nyugat-európai országban.
Az ételek is szerintem jobbak, illetve egészségesebbek, nincs minden agyoncukrozva, szigorúbb szabályok vonatkoznak rájuk.

8.
Nem mindenki szereti, ha az állam elveszi a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!