A TISZA egy liberális szekularista párt?
Figyelt kérdés
Ők nem keresztények?okt. 27. 05:40
1/6 anonim válasza:
Megnyugtatásul közlöm, hogy, mint liberális, baloldali ember, a Tisza politikájában jelen pillanatban, semmi sincs, ami liberális és baloldali lenne.
Vagy én nem vagyok liberális és baloldali és világ életemben rosszul gondolkodtam önmagamról.
2/6 anonim válasza:
Tisza egy konzervatív párt, ezért is annyira disszonáns az illibsi populista Fidesz eltévelyedése összevetve a konzervatív értékekkel.
3/6 A kérdező kommentje:
Eredetileg azt akartam megkérdezni, hogy ateisták-e.
okt. 27. 08:34
5/6 anonim válasza:
Miért, ezen múlik, hogy szavazol-e rájuk? Hogy keresztények vagy ateisták?
6/6 anonim válasza:
Te érted a saját kérdésedet? A szekularista az állam és az egyház szétválasztását jelenti, nem azt, hogy keresztény vagy ateista. Egyébként egy jobbközép konzervatív párt. A jelenlegi és jövőbeli tagjaik között biztos lesznek hívők és ateisták is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!