Progresszívek! Ti egyetértenétek ilyen európai gondolatokkal az oroszokat illetően?
Egyik ismerősöm gondolatai a témában, amiket leírt:
"Az oroszság nem tekinthető az európai közösség részének, és így nem illetik meg őket ugyanazok a jogok, mint amiket az európai emberek számára fenntartunk. Az Európai Uniónak minden joga megvan arra, hogy korlátozza az ő befolyásukat és hozzáférésüket az európai társadalomhoz."
Vagy egy másik:
"Ezek a szankciók csak az európai közösséget védik, az oroszságot nem illeti meg az európai állampolgárok jogainak védelme. Ők idegen elemként veszélyeztetik a közösségünk biztonságát."
Meg még ezek:
"Az oroszság gazdasági hatalma és társadalmi befolyása ellen fel kell lépnünk. Ha szükséges, kitoloncolással és elűzéssel fogunk élni, hogy Európát megtisztítsuk e kártékony elemektől."
"Az oroszok elűzése az európai földről nem csupán politikai, hanem morális kötelességünk is. Amennyiben az oroszok nem hagyják el az országot önszántukból, az államnak jogában áll kényszeríteni őket, hogy távozzanak."
Én személy szerint nem tudok ezzel azonosulni, de az ismerősöm szerint azért nem, mert még nem váltam eléggé européer emberré. (Nem régóta költöztem Pestre amúgy...)
Ilyen fideszes arcok légyszi ne írogassatok a kérdéshez! Köszi!
"Ők idegen elemként veszélyeztetik a közösségünk biztonságát."
Mert ugye az Afrikából tutajokon érkezők, a keletről érkező szír, afgán egyéb nép az ugye nem veszélyeztetik.
"Ha szükséges, kitoloncolással és elűzéssel fogunk élni"
A fentebb említetteket pedig meghívót kaptak Európába.
Az ismerősöd egy agyhalott. Én azt is tagadnám hogy ismerem :D
A diszkrimináció tilalma azt jelenti, hogy tilos bárkit hátrányosan megkülönböztetni, kirekeszteni vagy kizárni az olyan tényezők alapján, mint például a származás, vallás, nem, fogyatékosság vagy szexuális irányultság.
Az emberi jogok egyik alapelvének tekintik, és számos nemzetközi jogi dokumentum, például az ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata és az ENSZ Fogyatékosság elleni Egyezménye, világosan kifejezi a diszkrimináció tilalmát.
Úgy érzem, hogy a nyugati világban már senkit sem érdekel a diszkrimiáció tilalma. Vagy eléggé furcsán értelmezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!