Mit szóltok hozzá, hogy a jelenlegi állás szerint sokkal esélyesebb Trump sokkal esélyesebb Harrisnél az USA 47. elnökének posztjára?
Melyik fogadóirodánál?
Azért kérdezem, mert Trumpra tennék nagy pénzbe.
Unibetet néztem, de ott nem találtam...
Amúgy nem Trumpnak szurkolok, de saját pénzemnek nem vagyok ellensége :D
4
Dehogy nem. Közeledtek de minden felmérés szerint Harris vezet. Persze innen az oroszok már könnyebben elcsalhatják a választást de ha tiszta választások lesznek Trumpnak nem sok esélye van. Barátkozhat a csíkos ruha gondolatával.
Basszus, azt hittem magsabb ods van Trumpra.
Ennyiért nem teszem meg...
Ha valakit érdekel 1,5 Trump és 2,5 Kamala szorzója.
BET365
#6: "Közeledtek de minden felmérés szerint Harris vezet."
Az RCP Average szerint vezet Harris 0.8 százalékponttal, nem pedig minden felmérés szerint. Az RCP Average általában 6-7 százalékponttal demokrata irányba húz.
Az előző két választáson ebben az időszakban Clintonné előnye 6% fölött volt, Bidené pedig majdnem 8.
És annak a két választásnak az eredményét tudjuk. Ha most is annyival lőnek mellé a pollok, mint az elmúlt két választáson, akkor Trump nem csak az elektori szavazatokat nyeri meg, hanem akár a populárist is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!