Nem tartjátok ijesztőnek, hogy Trump lehet megnyeri a választást?
Figyelt kérdés
Azok után hogy 4 év gyenge kormányzás után belebukott a Covid kezeléséve, nem ítélte el a Capitolium ostromát, 2x impícselték, 34 vádpont alatt elítélte a bíróság különböző bűntettek miatt, összevissza hazudott, uszított mindenki ellen, és akkor ez a példakép 80-90 millió amerikainak?okt. 21. 21:51
1/31 anonim válasza:
Igen eléggé ijesztő hogy nem indított újabb háborúkat ahogy az elődjei
2/31 anonim válasza:
Sajna, de. De hát ez kell ennek a világnak.
3/31 A kérdező kommentje:
1) nem de felkészítette Ukrajnát, s kész Kínával is hadba szállni. Remek lesz.
okt. 21. 22:01
5/31 anonim válasza:
Trump - orbán példaképe - egy agresszív barom.
Amerika bölcsebb attól, hogy egy ilyen alaknak bizalmat szavazzon!
6/31 A kérdező kommentje:
Azt mondod? Én nagyon félek ettől.
okt. 21. 23:06
7/31 anonim válasza:
Az összes élő és halott lipsi összefog majd, hogy ez ne történhessen meg!
8/31 anonim válasza:
Kedves Kwrdezo! Azt tartom ijesztonek, hogy mindennap kiirod a kerdest! Komolyan!
9/31 anonim válasza:
8-as vagyok. Lemaradt a lenyeg: NEM tartom ijesztonek. Szamomra az lenne ijeszto, ha nem o nyerne.
10/31 anonim válasza:
Kevesebbet ijedezz, árt az egészségnek. Amire nincs ráhatásod, azért meg pláne felesleges ijedezni. Majd eldönti a nép mit akar. Az, hogy nekem vagy neked mi a véleményünk Trump-ról vagy Harrisről teljesen lényegtelen, ahogyan mindenki másé is, aki ide írogat. Egyébként is nem az a lényeg, hogy mi történik velünk, hanem, hogy hogyan viszonyulunk a helyzethez. Már a sztoikusok is megmondták 2000 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!