Nagy szégyen az EU-nak, hogy Moldova elutasította a csatlakozást, legalábbis ilyen 50-50% eredmény jött ki?
Figyelt kérdés
Miért nem olyan vonzó már az EU, mint korábban, hogy nem egyértelmű, hogy egy szegény keleti állam lakosai ide akarnak tartozni, mint ahogy a tagok között is nő az EU szkepticizmus.
Mi lehet ennek az oka, ez nem egy orosz ellenes szövetség, hogy az orosz propagandát okolnánk, a 90-es 2000-es években még 5% sem volt az euroszkeptikusok részaránya az EP-ben, most kb. 30%.
okt. 21. 11:33
1/22 anonim válasza:
Minek akarjon csatlakozni? Már látják, hogyha egy kelet-európai ország csatlakozik az EU-hoz, a németek bezáratják náluk az összes hazai üzemet, hogy az ALDI-ban meg a LIDL-ben vegyék azokat a termékeket, amik Nyugaton nem mentek át az egészségügyi és minőségi ellenőrzésen (pl. romlott sajt, szivárgó pelenka), valamint ideológiailag rájuk eröltetik a gendert, a kendert, a BLM-et, meg a harmadik hullámos feminizmust. Kell ez nekik?
2/22 anonim válasza:
1, pedig jöhetnének a magyar akksigyárba dolgozni! Nem lenne jó?
3/22 anonim válasza:
Lehet,hogy objektívabb a tájékoztatás.
Magyarországon a Fidesztől kezdve az MSZP-ig, SZDSZ-ig, nyomta az EU barát kampányt, mindenféle objektivitás nélkül.
Sok hülye magyar, meg azt hitte, EU csatlakozás után mehet cukrászdát nyitni Bécsbe,meg pár év alatt osztrák színvonal lesz, mert ezt hitették el vele.
4/22 anonim válasza:
Több eszük van a moldávoknak, mint gondoltam.
5/22 anonim válasza:
És még a szőröstalpú bocsoros román csürhével sem akarnak egyesülni.
6/22 anonim válasza:
20 éve, más volt az Eu, mára egy libsifészek
7/22 anonim válasza:
6, én 20 éve, már szavaztam, 20 éve, igennel szavaztam, és az előző 20 évünk tükrében és az EU jelenlegi helyzetét is figyelembe véve, ha ma kérdeznének meg engem újfent, ma ugyanúgy igennel szavaznék és belépnék az EU-ba!
9/22 anonim válasza:
Orosz szimpatizáns párt nagyon erős Moldáviában. Ők még orosz csapatokat is akarnak az ország területére. Szegény ország önként választja meg a hibrid diktatúrát mint a magyarok Orbán által.
10/22 anonim válasza:
Oroszok nyomják oda a propagandát és a lóvét is. Oroszok saját gyarmatnak tekintik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!